Kislányom 6 hónapos, tápszeres, hányas méretű cumit kellene használni evéskor, Aventesre gondolok?
Szerintem a 3-as méret lehet jó. Mi is ma fogunk arra váltani (4 hós), mert szerencsétlen gyerek szívja, csak szívja olyan erővel, hogy majd behorpad szegénynek a homloka... :)
Banyuci
Szia!
Az én 7 hónapos kisfiam csak az 1-es cumiból hajlandó inni. Próbáltam nagyobbat, de mikor megérezte hogy jobban jön, mint a másikból sírt és elfordította a fejét. Pedig már 2-es tápszert iszik:-) (érdekes, hogy kijön az 1-es cumiból is a 2-es tápszer, pedig sűrűbb, igaz 6 hónapos koráig anyatejes volt, hozzászokott az erős szíváshoz:-)
Hát ezt baba válogatja!
Nekem az első lányom 4 hónapos korában már az AVENTES varázsitatóból ivott.
Most a második 6 hónapos korában még nem tudott inni a 3-as cumiból, mert orrán száján dőlt ki a cucc:-)
De ha a te babád ügyesebb akkor a 4-esből már simán ihat:-)
8:42-es vagyok: Hát azt a variábilis cumit mi sem tudtuk használni:-(
Ha a 2-es tápszer már ugye nem sürűbb, akkor az sokkal jobban fog jönni a cumiból mint a bukós tápszer:-(
Szerintem maradj a kettes cuminál. nézd meg hogy hogy issza vele és utána válts:-)
Baja nem lehet tőle semmiféleképpen. Babikám 4 hónapos, ma fogom megpróbálni neki először a 3-as cumit, de teához még mindig az 1-est használjuk. A tea sokkal könnyebben jön ki a cumisüvegből, és így is alig tudom tőle elvenni, annyira szereti. Ha tehetné, egész nap csak azt inna, és óriásiakat kortyol belőle. Ezért annál még nem váltottam több lyukúra.
Banyuci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!