Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » RETTEGEK a bölcsőhaláltól,...

RETTEGEK a bölcsőhaláltól, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Legszívesebben légzésfigyelőt vennék mindenhova, ahova csak leteszem majd a babát (35 hetes vagyok). Van egy, ami a kiságyban lesz, de van bölcsőnk, lesz adamo hinta, pihiszék, amiben lehet bealszik majd. Viszont retteget a bölcsőhaláltól, hogy nem veszem észre. Hordoznám is, de szintén mi van, ha nem veszem észre, és elfelejt levegőt venni? Félek nem merem majd sehova letenni csak a kiságyba :( Nincs okom aggódni igazából, nincs ráutaló jel, családban sem volt, (illetve nagyapámnak volt egy húga, aki kicsiként meghalt, de nem tudom, emiatt-e), fiatalok vagyunk (26 év) mindketten, egészségesek...

mennyire gyakori, hogy ilyen háttérrel baj legyen? Tudom, kizárni nem lehet, de mégis?! Úgy érzem, be fogok golyózni...

2016. aug. 16. 21:51
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
köszi az adatot :)
2016. aug. 24. 12:33
 22/22 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem a bölcsőhalálra vonatkozik! Azt mutatja, hogy hány gyerek születik élve és hány halva, ezért is írják, hogy az "élveszületésre" viszonyítva. Aki kisbaba később hal meg, azt az évi halálozások számához adják hozzá.
2016. szept. 1. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!