Mennyi a folyadékigénye egy féléves babának?
Reggel iszik 230-240ml tápit, 11.00-kor fozelek 200-210ml, 15.00-kor gyümölcs+100-120ml tápi, 19.30-kor 240-250ml tápi.
A 11.00-kor a fozelek utan szokott teat inni, de inkabb jatszik csak a cumisuveggel, harapdalja a cumit, meg az uveget is.Szoktam meg neki napkozben is kinalni a teat, de nem annyira latom rajta, hogy nagyon kene.Mennyit kene innia a tapszeren kivul?Van erre vmi "szabaly"?Az orvos csak annyit mondott, hogy tapszerbol min.napi 500ml.
Hogy a tápszer mellé mennyit kell inni nem tudom, de esetleg próbáld meg pohárból inni, én kezdettől azt használom a gyerekeimnél és nagyon bejön. 3-4 próbálkozás után megtanulják, és könnyedén isznak belőle. (Persze én tartom a poharat! :o)
Kis 6-7 cm átmérőjű vastag falú üvegpohár (kávés), aminek a vége kicsit kifelé fordul.
Legjobbakat!
Ja, és próbálhatsz vizet adni, vagy gyümölcslevet (vízzel hígítva), lehet, hogy a tea a "gond".
első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!