Tul e kell oltoztetni a6 honapos babát, foleg ha meleg van? Mennyi kilonak kell lennie egy féléves fiunak?
Egy gyereket sosem kell túl öltöztetni.Én lányom 7 hónapos, de ebben a melegben egy body van csak rajta, az is csak azért, hogy valami felszívja az izzadságot.
6 hónapos korára a gyereknek a születési súlyát kell meg kétszereznie.
A lányom 7hónapos, és annyira jól érzi magát egy pelusban, eddig volt rajta egy póló, de még az is melegítette.
A nagymama aki vastag zoknit szokott ráadatni, mert fázik szerinte a gyerek
a 26hónapos csak egy ujjatlan pólóban rohangál(hogy takarja a pöpölőjét)
A súlyát tekintve a fiam 6hónaposan 8720g volt(3470g volt születésekor, 2,5lett ennyi idősen)
bocsi előbb elküldtem az előbb
A kislányom 6 hónapos lesz holnap. Általában egy ujjatlan bodyt adok rá, ennyi elég is. Itt bent általában 25-26 fok van.
Vásárlásnál a klímás boltban mindig teszek rá egy textil pelust, de az 2 percig van rajta, aztán lerúgja.
Amúgy ő most 8 kiló körül van, és kb. 70 centi. (3 hete mértük utoljára)
6 hónapos ma a lányom. Ebben a melegben csak pelus volt rajta, volt hogy azt is levettem róla. A nővére -22 hónapos múlt- csak egy bugyiban volt itthon (kertben-lakásban).
8 kilót mértünk ma (de ruhástul, pelusostul). centit nem mértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!