Mitől hányhat féléves kislányom?
Figyelt kérdés
Este rendel a doki de addig megkérdezlek titeket. Fél éves kislányom 1 hét alatt kb. most hány negyedjére. Kedélye jó, nem lázas. Általában eszik gyümit vagy főzit, tejpépet is már de kb. 100 ml-t vagy kevesebbet és utána még szopik. Megkínálom, de nem is rögtön utána és elfogadja, tehát én úgy gondolom még éhes. De ilyenkor szokott visszajönni neki nagyon sok, szinte az egész. Lehet nem kéne utána már megkínálnom, túleszi magát azért jön ki belőle? Ha valami vírust szedett volna össze akkor szerintem többet hányna nem csak így hébe-hóba.2011. okt. 7. 09:16
1/3 anonim válasza:
Szia!
Szerintem ha vírus volna,akkor naponta többször bukna/hányna. Gondolom bukásról van szó... Valószínű túleszi magát a babád,de az a legbiztosabb,ha azért megmutatod a dokinak.
Nem kezdett esetleg új mozgási formát? Nálunk akkor volt több bukás...
2/3 A kérdező kommentje:
Volt, hogy szopizás közben jött vissza, volt hogy büfiztetéskor és nem, ez nem bukás. Kb. 2 dl simán kijön belőle, mintha leönteném magam 1 fél pohár-pohár vízzel.
2011. okt. 7. 09:44
3/3 anonim válasza:
Akkor doki,majd hasi Uh. Lehet,hogy reflux,vagy valami hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!