Féléves kislányom ma reggelre köhög és hapcizik. Láza nincs, nem folyik az orra. Dokihoz ma nem tudom vinni. Szerintetek?
Kamillatea párologjon a közelében. Mint nagyoknak az inhalálás, de persze nem közvetlenül a picire.
Csak a levegőben legyen egy kevés kamillás pára. Nyugtatja az orrát és a köhögést is.
Az én fiam is ezt csinálta 6 hónaposan, egyik napról a másikra elkezdett köhécselni. Nem úgy köhög, mint akinek valami baja van, csak köhécsel, meg tüsszög. Neki sem folyt az orra, stb. Pár napig nem izgatott a dolog, de egy idő után én is elvittem dokihoz. Megvizsgálta, de szerintem csak a megnyugtatásom végett, amit persze a fiam végigvigyorgott, viszont egyet nem köhhentett, erre a dokinő azt mondta, hogy nem kell izgulni, semmi baja nincs, a fogzás miatt lehet. A fokozott nyálképződés állítólag kiválthat köhögést.Én nem adtam neki semmit.
Nem tudom, gondolom te is csak akkor nyugszol meg, ha majd a doki mond valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!