Féléves vagy idősebb babátok fürdés előtt vagy után vacsizik?
7 körül van fürdés, legkésőbb fél 8-kor vacsi. Nálunk ez így bevált. Ha 1 órával fürdés előtt eszik valamit, akkor egyáltalán nem kell neki az esti tápszer.
De pl. tegnap amikor mi vacsoráztunk, olyan 3/4 7 tájban, kapott egy kis kenyérhéjat majszolni. Csendben is volt rögtön, nagyon szereti. Szóval szerintem hamar eljön a vajas kenyér fürdés előtt-tápszer elalvás előtt verzió! :D
Mióta megszületett, nálunk a fürcsi kajcsi alcsi a sorrend! :)
Most 8 hónapos
fürdetés és vacsora(szopizás)
Mióta szilárd vacsit is kap(kb 7 hónapos kora óta), így néz ki:vacsi, utána fürdés, utána szopi, amin elalszik.
most 11 hónapos, ez így nekünk nagyon bejött.
Szopi-fürdés-alvás.
Nálunk ez valahogy anyai ágon öröklődik:D hogy üres hassal nem lehet egyiket se fürdetni. Amíg apa a kádat suvickolja addig szopizik a kicsi(8hónapos), vetkőzés csobbanás, és jóéjt cici.
Fiam dettó ilyen volt, amíg szopizott, 2évesen majszol valamit vacsorára, és úgy lehet fürdetni csak.
Sose volt hányás mert közvetlen a fürdés előtt ettek, viszont evés előtt lilára üvöltötték magukat. Én szintén ilyen voltam.
Sajnálom, hogy nem gondolkoztam előbb -a fogmosás miatt- és így van: fürdés, tápszer, alvás.
A fogak egészsége érdekében kicsiként arra kellene szoktatni, hogy kaja, utána tisztálkodás és alvás. de milyen jó este anya ölébe bújva cumózni a tápit....
Fiam fürdés után vacsizik.
Igaz,ő tejpépet kap vacsira mert addigra úgy elfárad,hogy nem hajlandó mást enni már.
20 hós amúgy a fiam.
A tejpépet kihígítom neki annyira,hogy ki tudja szívni az üvegből.
Szerintem, fürdés-vacsi-alvás a jó sorrend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!