Mikortól lehet a Picit etetőszékbe ültetni?
Figyelt kérdés
A pihenőszékében félig dőlt testartásból fel tud ülni, félek, hogy előbb-utóbb kiesik belőle, ha így gyakorlatozik. Az én ölemben is szépen felül, de meg kell támasztani, mert még billeg. Amíg nem tud billegés nélkül ülni, addig gondolom nem szabad az etetőszékébe tenni, ugye?2010. ápr. 19. 10:13
1/7 anonim válasza:
Olyan etetőszékbe valóban nem, ahol egyenesen kell ülnie. Ha dönthető a háttámla, az más. Én a hordozóban etetem. Ebben is bekötve. Bár ennek az az ára, hogy óhatatlan összekeni minimum a pántot.
2/7 anonim válasza:
Én 9 hósan tudtam először a nem dönthető etetőszékébe ültetni. 8 hósan tudott egyedül ülni. Addig a pihenőszékében etettem, annak a támlája akár 90fokba emelhető.
3/7 anonim válasza:
Ha dönthető az etetőszék, akkor nyugodtan beleteheted. ha nem, akkor majd csak akkor, ha már stabilan ül.
4/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem dönthető. Viszont a pihenőszékében ma is többször lefejelte etetés közben a kanalat, annyira ülni akar már. :)
Gondoltam, hogy ez a helyzet, akkor még várunk azzal az etetőszékkel...
2010. ápr. 19. 10:26
5/7 anonim válasza:
Nálunk is ugyanez a helyzet- 5 hónapos és tegnap komoly energiámba került az etetés. (tegnap ült fel először, a kb. 30fokos pihenőszékből) Csurom cékla lett zoknija :D
Te mit csinálsz, hogy nyugton maradjon?
6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon semmit nem tudok tenni. Ha egyszer fel akar ülni, akkor felül. De rászólok, hogy ezt most nem szabad, most eszünk, utána felülhet ha akar. Eddig még nem vezetett eredményre (nem is várom mostanában) de szoknia kell, hogy rászól az ember. De ha picit felemelem a hangom, akkor legalább rámfigyel, nem arra, amin épp ügyködik. :)
2010. ápr. 19. 13:10
7/7 anonim válasza:
Az én fiam ápr. 13-án ült fel először magától, aznap már az etetőszékben ülve evett. Nagyon élvezi. Néha még oldalra billen, de szépen ül. Most hétvégén lesz 7 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!