Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ültetni nem ültetni a babákat?

Bogyo110 kérdése:

Ültetni nem ültetni a babákat?

Figyelt kérdés
Örök vitatéma hogy akkor most ültessük öket vagy ne.Az én lánykám 8.5 hónapos kúszik most probálgatja a mászást is .Kb fél éves kora óta megül egyedül (nem felül)egyenes hátal és akár egy órát is eljátszik igy!Mivel nem kaptam választ arra hogy most jó e hogy ül vagy nem igy elvittem egy konduktorhoz(gyógytornász)aki ennek ismeretében megvizsgálta Pannát és azt monta hogy nyugottan lehet ülve játszania napi fél-fél órát nem fog gerincferdülése és egyéb problámája lenni ettöl!Én nem okoskodni akartam de talán megnyugtató azoknak is akik ültetnék de nem merik.De végülis mindenkinek a saját dolgo :Csak gondoltam leirom a doktornő véleményét is.
2011. okt. 19. 10:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! Köszi, hasznos ez a dolog. Lassan nekem is megül egyedül a fiam, de még nem ül fel. Nálunk is örök kérdés volt, hogy üljön majd, vagy ne. De hagyni fogom.
2011. okt. 19. 11:00
 2/5 anonim ***** válasza:
nekem meg épp azt montda dévény tornász, hogy semmilyen helyzetbe ne tegyem, amit nem tud magától, egyedül.
2011. okt. 19. 11:23
 3/5 anonim ***** válasza:

ehhez nem kell dévényestornászagyász

ezt már ezer éve tudják az anyák :-)

csak a mi civilizált társadalmunk az aki elfelejtette ezt

ami egy gyerek magától tud az nem árt neki

ha meg tud ülni akkor nyugodtan ülhet

ha feláll akkor sem kell vissza tenni stb....

sok sikert a kicsihez:-)

és bízz az ösztöneiben tudja mi jó neki jobban mint te :-P

2011. okt. 19. 12:48
 4/5 A kérdező kommentje:
igen én is igy gondolom!
2011. okt. 19. 16:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondták, ha egy gyerek próbálkozik felülni már érett arra hogy üljön.
2011. okt. 23. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!