Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Különleges és csodaszép fiú...

Különleges és csodaszép fiú neveket mondanátok?

Figyelt kérdés
Kisfiam lesz. Egyetlen egy fiúnév sem tetszik. Mondjatok párat ami nem gyakori és valami szép legyen amibe első hallásra bele tudok szeretni! Lány névből millió tetszik de tegnap megtudtam hogy nekem bizony fiam lesz.(8 hétig úgy tudtam lányom lesz) A jelentése is legyen valami ezekhez hasonló:sármosság,jóképüség, gazdagság, hatalom, király..tehát valami ezekhez hasonló. nem muszály, de ha kérhetem bármilyen nevet is irtok a jelentését kérem.:) és gyakori nevet ne irjatok
2016. aug. 11. 10:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Név: Anton

Eredet: latin

Jelentés: a név a római Antonius nemzetségnévből származik, amelynek eredeti jelentése: herceg, fejedelem, elöljáró, illetve felbecsülhetetlen értékű;

2016. aug. 11. 12:04
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem kapásból a Félix ugrott be (jelentése: boldog, szerencsés). Nem furcsa, "ezmiez" név, de nem is gyakori.
2016. aug. 11. 13:34
 13/15 anonim ***** válasza:

Toma

Kristóf - Krisztust hordozó

Benjámin - a szerencse fia

Gellért - gerely, dárda + erős, merész

2016. aug. 11. 14:47
 14/15 anonim ***** válasza:

Valentin: jelentése erős, egészséges.

Nálam dobogós név volt, amikor még nem tudtam hogy kislányom lesz.

2016. aug. 12. 00:11
 15/15 anonim ***** válasza:
Ma már ezek ritkák : István, László, Ferenc, stb.
2016. aug. 12. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!