Tudnátok írni szép, különleges fiú neveket? Egyet se találtam ami tetszene!
A lánynevünk olyan szép volt Olívia Julianna lett volna, de ma biztosra kisfiút mondtak. 19 hetes vagyok, az orvos szerint 100%, hogy fiú.
Viszont egy fiú név se tetszik! Már szerintem az összes létező nevet olvastam, és egyik se illik.
A vezetéknév Fodor, és 2 nevet szeretnénk, szóval egy középső/második nevet is.
A jelentése a névnek is fontos nekünk (pl. az Olíviának nem volt túl nagy jelentése, csak olajfa, viszont a Julianna jelentése ragyogó). Az Olivéren gondolkodunk párommal, viszont ez se 'illik'. Nem érzem azt, hogy ez 'A Név'.
Tudnátok szép fiú neveket írni? Kétségbe vagyok esve, mi van ha egyik név se fog tetszeni?
19hkm
Gergő, András, Levente, Márton, Barnabás, Ádám, Zalán
Nekünk legalábbis ezek voltak a listán :).
Számomra a legkedvesebb nevek:
Csongor (bár a vezetéknevetekkel túl sok lenne az "o"), Gellért, Hunor, Mór, Vencel
Fodor Vencel Mór - nekem ez tetszene :)
Nekem is azok a nevek tetszenek amiket bárhol tud használni, nálunk a Dominik lett a befutó, terhességem elején halálos iram maratont tartottunk férjemmel :D És jól is lehet becézni.
Jelentése úrhoz tartozó, Istennek szentelt.
Második kedvenc fiúnevem a Milán, ennek is tetszik a becézése és bárhol tudja használni a világban.
Olivér volt még a listánkon de mint Oli úgy nem tetszett.
Fodor Ábel Milán (fiú + kedves)
Fodor Attila Csaba (atyácska + ajándék)
Fodor Albert Krisztián (nemes/fényes/híres + Krisztushoz tartozó)
Fodor Trisztán Olivér (zűrzavar/lárma + olajfa(ültető)/tündér)
Fodor Dénes Flórián (Dionüszosznak ajánlott + virágzó)
Fodor Alfréd Benjamin (tündér/tanács + szerencse fia)
Fodor Bálint Levente (erős/egészséges + "levőcske"/létező)
Fodor Konrád Gergő (merész/tanács + éberen őrködő)
Fodor Ervin Teodor (had(sereg ) + barát ; becsület ; örökség ; vadkan + Isten ajándéka)
ja, hogy nemzetközi is legyen?
Akkor esetleg:
Fodor Erik Dániel (becsület ( más feltevés szerint : egyedül ) + hatalmas ; uralkodó + Isten a bírám)
Fodor
Fodor Dávid Patrik (kedvelt ; szeretett ; ill .: apai részről testvér + rómainak született nemes)
Fodor Péter Krisztián (szikla + Krisztushoz tartozó, keresztény)
De nemzetközi még:
Róbert, Martin, Viktor, Márk, Áron, Ádám, Benjamin, Albert, Artúr, Kevin, Richárd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!