Tudtok különleges brit /amerikai fiu neveket "Green" vezeték névhez?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm2016. márc. 18. 09:58
1/12 anonim válasza:
Amerikában szinte bármit adhatsz.
Miért kell feltétlen különlegesnek lennie?
Az Aaron Green szerintem pl nagyon jó hangzású, jól viselhető név. És semmi különleges nincs benne.
Ha (brit/amerikai szemszögből) különlegest akarsz, nevezd el pl Bélának ;)
2/12 A kérdező kommentje:
Tudom csak a Green vezeték névvel sokat találkoztam és azért is kérem a segítségeteket
2016. márc. 18. 10:10
3/12 anonim válasza:
Miért nem őket kérdezed? A magyarok ízlése más. Egyetértek az előzővel. Ha különlegeset akarsz, akkor adj magyart. Most jutott eszembe, hogy a Tibor, Tivadar, Géza, Imre tetszett egy amcsi ismerősnek. A kecske mekegést utálják. Pl.Levente.
5/12 A kérdező kommentje:
Hát magyart nem adnék mert nem szeretném ha a fiam kitűnjön a többi gyerektől a MAGYAR nevével .
2016. márc. 18. 10:28
6/12 anonim válasza:
a különlegessel mindenképpen kítűnik. Csak nem mindegy, hogy a gyerek mondjuk Withy Green, vagy pedig Almos Green.
Utóbbi még jól is hangzik, előbbiért kinevetik.
7/12 anonim válasza:
A különlegessel nem fog kitűnni ? Egyébként sokan szeretik az egzotikumot. A magyar az. Azért mertem javasolni. Amerikaiban meg, ami különlegesnek számít, az nem véletlenül. Ritkán adják, mert nem tetszik nekik, megszólják. A külföldi közül sokat nem ismernek, de tetszik nekik és adnák. Az Oszkár miatt már a Lászlót is ismerik. Mondta is az egyik, hogy 2. névnek milyen cute. De adj, amilyet akarsz. Ha amerikait, akkor ne itt kérdezd. Lehet nekik nevetséges, amit itt javasolnak.
8/12 anonim válasza:
Nekem is az Aaron jutott először eszembe. Szerintem se kell túlcifrázni ezt a név kérdést, mert hamar túllőhettek a célon. Legyen inkább gyakoribb a neve, mint ahogy írtad, csúfolják a túl különleges miatt.
Egyébként nekem ezek tetszenének még: Samuel, Milo, Ryan, Caden, Carlson, Allan, Eliah
9/12 A kérdező kommentje:
Milo Green / Caden Green ezek tetszenek :)
2016. márc. 18. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!