Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 napos babam nem kakilt egy...

5 napos babam nem kakilt egy napja. Rászokik a néha hömérözöm? Van más ötletetek?

Figyelt kérdés
2016. aug. 11. 07:21
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Hat ha az ilyen cseppektől elmult a babad hasfajasa ,akkor nem is igazán volt az! Az igazi hasfajos baban nem segit semmi, csak az idő...sajnos!
2016. aug. 25. 22:57
 22/24 anonim ***** válasza:
Én ha nincs 1 napig kaki, de látom hogy kínlódik a gyerkőc igenis meghőmérőzöm (2 hónap alatt 3 alkalommal fordult elő) Az én kisfiam annyira tud erőlködni, hogy tiszta vörös, mármár lila lesz, az ér kidudorodik a kis fején...ilyenkor nem várom meg, hogy majd legyen kaksi, segítek neki ne szenvedjen, de az is igaz hogy a hőmérőzès az utolsó, mert az esetek többségében a pocakmasszázs és a torna megindítja a székletét.
2016. aug. 26. 02:40
 23/24 anonim ***** válasza:

Kövesd el azt a hibát amit a barátnőm. Egy két nap után nem kakiklt meg lázmérőzte s olyan végbél szakadása volt a picinek hogy majdnem egy hétig ordított.

Gratulálok neked is. Sajnálom a babád

Az enyém 3 naponta kakilt és tapszeres volt,hagytam ő csinálja mert igaz rá szokik a kis nyomó izmai ellazulnak és soha a büdös életbe nem fog önállóan kakilni. 👍

2016. aug. 26. 06:17
 24/24 anonim ***** válasza:
Jaj, utolso, minek ez a dráma? Eleg furán lazmerozhetett a barátnőd, ha a szerencsétlen gyereknek végbelszakadasa lett, hiszen lázat is ott merünk. Azaz en egy ideje nem, mert olyankor folyton jon a "kaksi" (Jesszus).
2016. aug. 26. 07:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!