4 napos babával több, mint két órás utat hogy szervezzünk? Nálatok hogy viselte a baba? Végigaludta az utat?
217 km
Volt, hogy kevesebb, mint két óra alatt megjártuk az utat, de ugye a forgalomtól is függ.
Megeteted és indultok.
Az màs kérdés,hogy minek,hova cipelsz 4 napos babàt.
Szerintem ritka, hogy valaki egy ilyen icipici babával ennyit autózzon. Ha valamiért erre kényszerülnék, akkor lenne nálunk babavíz, tápszer, pelenka stb. Magunknak is elég folyadék és étel és imádkoznék, hogy ne legyen sehol baleset vagy bármi miatt dugó. Ha lehet, akkor nem q nagy melegben utaznék, mert ugye ekkora babának nem jó a klíma, nem jó, ha le van engedve az ablak, de az a meleg sem, ami egy felhúzott üvegű autóban van nyáron. Az meg, hogy végigalussza-e. Valószínűleg igen, mert ebben a korban még sokat alszanak, de lehet, hogy neki pont nem tetszik az autózás, ezért sokat fog sírni.
Én csak akkor autóznék ennyit, ha nagyon muszáj.
Muszáj autózni, a kórházban nem maradhatunk hetekig.
Az autó klímás, máshogy nem is utaznánk.
Màr bocs 4#es neked mi is bajod???
Szerintem ràd férne vmi nyugibogyó.
Értelmezd a mondatomat kérlek.
Nem azt ìrtam,hogy egy utolsó p@r@szt a kérdező,meg ....,hogy cipeli a 4 napos babàt,hanem,hogy az egy màsik kérdés,hogy miért.
Mint kiderült vmiért messze szült otthonról. Haza kell menniük,ennyi.
Mit hisztizel ezen?!
Miutàn megeteti elindulnak és ha éhes újra megàllnak. Igaz nem jó huzamosabb ideig autósülésben tartani a picit,de egy úttól nem lesz baja.
Melyik korhaz? A Maternityben pl 3.nap siman hazaengednek,ha minden oke veletek:) velunk legalabbis igy volt. A baratnomeket a Rosebol 2.nap.
Azert "hisztiztem" az elso valaszon, mert nem oke olyan offenziven kommunikalni idegenekkel, hogy "minek" meg hogy "cipelsz", es buntudatot kelteni kismamakban a semmiert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!