Elmennétek egy 3 hónapossal egy egész napos vásárlásra?
Én gyerek nélkül se mennék el egy egész napos vásárlásra. :D
De viccet félre téve a 3 hónapos kor szerintem ideális az ilyesmire, mert még sokat alszik, és nincs olyan nagy mozgásigénye, elvan tehát nyűgösködés nélkül is valószínűleg valamilyen fekvő pozícióban, vagy hordozó kendőben.
Vigyél több eszközt, hogy tudd váltogatni, mikor milyen pozícióban van, és Te se fáradj annyira el (a hordozástól).
Meg az is kérdés, hogy férjed megy-e veletek, mert azért könnyebb ilyenkor operálni, mint ha egyedül lennél. (Gondolok pl. arra, hogy Neked kell pisilned, hová teszed addig stb.)
A sajátommal nem mentem volna. Anyatejes volt, de cirkusz volt minden etetés, mert rázta, tépte, püfölte... hol azért mert ömlött, hol azért mert nem jött. Nem vállaltam volna nyilvánosan. Lefejt tejtől/tápszertől sűrítve is méterest bukott (hányt), így az se lett volna opció máshol.
Igen, eléggé be voltunk szorulva a házba az első 4 hónapban.
Vidéken lakunk, évente 3-4x megyünk Pestre ilyen céllal, a nagyobb gyermekem 8 hónapos volt mikor először volt velünk, vele semmi gond nem volt, viszont egy 3 hónapos azért még elég kicsi szerintem.. Az etetés és pelenkázàs megoldható, párommal mennénk természetesen. Igazàn csak a sok ember és a szállítóeszköz miatt vagyok bizonytalan. A kenguruba még nem teszem bele, az újszülött kocsink hatalmas úgyhogy az is kilőve. Nem tudom hogy megpróbàljak-e hordozókendőt szerezni arra a napra (de ki tudja ellenne-e benne) vagy esetleg az esernyőre csukható kocsiban vigyem (majdnen maxra lehajtható a háttàmla és olyan nagy a kupola hogy szinte teljesen el lehet zàrni benne a babàt a külvilágtól). Nem tudom ártana-e a gerincének ha majd' egész nap abban feküdne úgy, hogy csak 6 hónapos kortól alànlott.
Egyébként nagyon nyugodt baba, ha jól van lakva sokáig elvan magànak és bàrmilyen körülmények között képes elaludni
babafüggő. az enyémmel biztos nem mentem volna. hasfájós volt nap közben max fél-1 órát aludt egész nap, ettől persze nyűgös volt, sírós, kb 6-7 hós koráig.
Hordozókendő, babakocsi, egyikben sem volt el. babakocsiban még úgy ahogy. a kendőt/kengurut utálta.
ráadásul a szoptatás...nem vagyok nyilvános szoptatás párti. szóval nem mentem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!