Adnád a kisfiadnak ezt a nevet: Bere?
Figyelt kérdés
Ősi magyar név. Hogy tetszik?2010. ápr. 18. 20:49
11/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm Neked is. :) Kicsit megkönnyebbültem, mert már azt hittem, csak én vagyok ilyen fura ízlésű. A baj az, hogy a férjemnek is tetszene. Még az a szerencse, hogy enyém a döntés :) De mindenképp megmutatom nekik holnap a válaszokat. És még egyszer köszönöm!!!
2010. ápr. 18. 21:04
12/21 anonim válasza:
Nem adnám,egyáltalán nem tetszik.Különben se az anyósod válasszon nevet,miért nem adta a kisfiának?
13/21 A kérdező kommentje:
:) Mert akkor még nem olvasott egy bizonyos blogot, ahol "megkívánta" ezt a nevet. Most hallott róla, és gondolta, na majd az unoka.. Hát ez nem jött be. :)
2010. ápr. 18. 21:13
14/21 anonim válasza:
nem adnám én sem neki, anyos kedvéért meg főleg nem.
15/21 A kérdező kommentje:
Egyébként nagyon szeretem az anyósomat, csak van egy-két dolog, amiben különbözik az ízlésünk.
2010. ápr. 18. 21:15
16/21 anonim válasza:
Nem adnám. Bere-Cibere .. húúú.. lennének csúfolkodások.
18/21 A kérdező kommentje:
Köszi. A férjemet már meggyőztétek! :)
2010. ápr. 18. 21:56
19/21 anonim válasza:
Szia!
En sem adnam!
9 honapos kisfiu anyukaja
20/21 anonim válasza:
Mifelénk a berét (cicegét, lepcsánkát) hívjuk így!!!!!4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!