Mit érdemes venni egy 2 hós babonak autos ülést ami 0-18 kg . ig jó vagy bébi hordot?
Figyelt kérdés
Annyit mondanék ogy van egy hordonk de abba ahogy be rakom elkezd örjöngeni mert nem tud mozdulni, amugy 5 kg a csajszi . Nem tudm mit csináljak melyik a jobb? Kinek milye van ?2008. szept. 30. 11:18
1/3 anonim válasza:
Amíg nem tud a pici lányod stabilan ülni, nem szabad autósülésbe tenni. Erre még várni kell pár hónapot. A nyűglődéssel nem vagy egyedül, nagyon sok gyerek utálja a hordozót. Kitartás.
2/3 anonim válasza:
Szerintem még jobb a hordozó, amíg ilyen kicsi. Nekem mindkét gyereknél az volt, a lányom kb.10, a kisfiam most 8 hónaposan nőtte ki.
3/3 anonim válasza:
2 hónapos babának még hordozó.Ha majd tud ülni akkor az ülés.A dönthetö ülés annyira nem dönthetö,hogy kényelmesen legyen benne.Tudom,mert nekünk is az van,és a lányom 1,5 hónapja használja,pedig már stabilan ül 3 hónapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!