Mit kapott 1 éves szülinapjára a babátok?
Élményt felesleges. Csak a fotók maradnak róla, emlék 0.
Étel nem volt különleges, addigra mindent bevezettem már neki.
A tortája meggyes joghurt torta volt.
Ajándék: Wader nagy dömper, FP játékok, Duplo
Nagyobb ajándékot nem vettünk neki. Kiskönyvet, egy kis játékzongorát, és egy tűzoltóautót kapott tőlünk(össz. nem volt böbb 5.000 Ft-nál). A tortáját én sütöttem(mindenmentes). Készült sok-sok kép, a lufik nagyon tetszettek neki.
A rokonok közül volt aki túlzásba esett, a nem korának megfelelő és drága játékkal.
Tortat en sutottem, nagyon jol sikerult :)
Ajandek : en egy FP tanulo kutyat es formabedobot vettem, az apja egy jatek dobot ( aminek leveheto a teteje igy tudok bele pakolni, mert amugy sok ertelme nincs , nem adok dobverot az egy eves kezebe, hogy azzal szaladgaljon )
Mamatol , nagynenitol jatekokat, baratnoimtol ruhakat, felfujhato medencet, furdojatekokat , masik nagynenitol fa kirakot es zenelo kockat.
Tőlünk FP kutyust és forma bedobót kapott, nagyiéktól medencét 100db labdával. Könyveket, és ruhákat.
Keresztszülők túlzásba estek, Polaris Quadot vettek neki.. ezen kiakadtam eléggé.
Csokitorta volt, egy nagy a családnak egy kicsi neki amit szétkenhetett, megmutatta mit tud, hajában is csoki krém volt. De meg sem kóstolta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!