Ti milyen tortát csináltatok babátok 1. szülinapjára?
Figyelt kérdés
Mármint hogy mi volt benne.
Azt mondta a védőnő, hogy akkor már lehet adni tojásfehérjét is. Tehát akkor piskóta lehet. De tejet tejszínt még nem javasolják. Akkor legyen túrós, vagy joghurtos a töltelék? De abba meg kell zselatin. Azt már ehet 1 évesen?
Most 10,5 hónapos a fiam, igyekszem mindent adni neki, de a "mű dolgokat" (tartósítószer, E betűs adalékanyagok...) eddig próbáltam kerülni.
Nálatok milyen torta volt az első szülinapon?
2014. márc. 3. 10:28
1/7 gabszem válasza:
én túrórudi tortát csináltam, kakaós piskóta volt túrókrémmel. Kívülről pedig úgy nézett kis mint egy pöttyös labda. félgömb formájú volt, marcipánnal vontam be. Ételfestékkel pirosra festettem fehér pöttyökkel :) Második szülinapra csokitortát kapott aminek túrórudi formája volt. Kűzdős de megéri neki ennyit dolgozni, ráadásul nekem két tortát kell csinálnom ,mert Apuka szülinapja is ugyanazon a napon van mint a kislányunké :)))
2/7 anonim válasza:
Mi joghurtos körtetortát csináltunk. Piskóta alappal a töltelék receptje innen volt: [link] (körtés joghurttorta). Méhecske formájúra csináltuk, marcipánnal díszítettük. Lehet más gyümölccsel is. Miért nem lehet tejszínt adni 1 évesnek?
3/7 Baranka válasza:
Mi úgy vettük/rendeltük egy nagyon kedves cukrász ismerőstől. 1-es formájú, főzőtt csoki krémes tortavolt, pici rum aromával. Kicsinek is ilyen tortája lesz a hétvégén!
4/7 Baranka válasza:
Mi úgy vettük/rendeltük egy nagyon kedves cukrász ismerőstől. 1-es formájú, főzőtt csoki krémes tortavolt, pici rum aro
5/7 anonim válasza:
Piskótatortát, gyümölccsel töltve, rajta tejszínhabbal.
6/7 A kérdező kommentje:
Orvos mondta, hogy ráérek bevezetni a tejet tejszínt. Ne siessek vele. (Pedig nincs érzékeny a családban). Ezek szerint orvosa válogatja, mikor mit javasolnak.
Köszönöm, mindenkinek ment a zöld pacsi.
2014. márc. 3. 11:53
7/7 anonim válasza:
Őszibarackos túrótortát csináltam. Volt benne tejszín és zselatin is. Kisfiam egy falatot sem evett belőle. Piskóta helyett babapiskótás alapot csináltam neki, azt megette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!