Első szülinapjára milyen tortát csináltatok, vettetek a babátoknak amiből már ő is ehetett?
Mi rendeltünk neki egy marcipánnal bevont versenyautós tortát.De kapott már katicásat is.
Imádta!
Itthon csináltam joghurtos banántortát cukor nélkül, az egyetlen "mű" a zselatin volt benne. Mindenkinek ízlett!
Szerintem 1 évesen még úgysem tudja értékelni annyira a tortát, ráérsz majd a 2.-ra (és a többire) extrázni :)
Szia. Én túrótortát csináltam neki első szülinapjára, előtte is szerette a túrót, azóta meg aztán imádja....
Ugyanazon recept szerint szoktam csinálni havonta két alkalommal túrókockát gyümölcsel. Mivel tudja hogy csak akkor kap ebéd után nasit, édességet,ha mindent megeszik, el is fogy minden... :o)
Köszi a válaszokat!
A torta tésztáját hogyan csináljátok?
Írnátok recepteket?
Itt mindent megtalálsz ami fontos lehet a tészta kikeverésénél és a sütésnél, én szeretem ezt az oldalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!