Fordult már elő, hogy apuka végignézte a szülést és utána nem kívánta anyukát? Ez egy nagy félelmem, szülés előtt állok. Aki így járt, mi történt?
Én nem jártam így, de egy barátnőm igen!El is váltak kb fél év múlva!
Én a második babám várom, de a párom most sem lesz bent szülésnél4Vajúdásnál végig bent volt, csak a kitolási szaknál ment ki!Nem is kellett volna ott bent nekem!
Szerintem sokan nem is tudják hogy a szülés látványa az oka. Az elfordulás nem tudatosan jön a férfinál, csak egyszerüen szép lassan kevesebbet kívánja a sexet.
Soha nem senki nem fogja azt mondani hogy "te drágám én azért nem kívánlak mert láttam a szülést"
Aztán van akit megerösit.
nekem is kint maradt mert császár lett, a vajúdásnál ott volt azonban.
Ő erősködött egyébként,hogy ha tudok rendesen szülni bejön,én meg megmondtam,hogy oké,de akkor csak a fejemet nézi XD
Örülök,hogy nem maradt bent,fiatal(20 volt a lányunk születésekor) és friss kapcsolat(annak ellenére,hogy születésünktól ismerjük egymást és már jópár éve barátok vagyunk:))
Szia.
A parom bent volt Velem vegig.
Megerosithetem az elottem szolot, hogy azota is minden ok.
Igaz meg kicsit lassan megy a dolog, mert ma 9 hetes a lanyom es meg nem sokat voltunk egyutt, mert nagyon faj meg a sebem.
En az ellenkezojet tapasztaltam eppen annak amit sokan irnak.
Egyre tobbet szereten Velem lenni.
Alig varja a kovetkezo babat.
Felole minden heten johetne egy baba, mert annyira nem is tudom, hogy irjam....elerzekenyult, meghatodott,szerelmes lett mindkettonkbe :)
En ujra igy tennem.Hatalmas segitseg volt Nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!