Ikreknek hasonló vagy különböző neveket adnál? És hogyan öltöztetnéd?
Érdeklődésemet egy itt olvasott neves-kérdés keltette fel, ahol az ikerlányoknak nagyon hasonló neveket szánt az anyuka. Nekem nagyon furcsa, mert sok ikerpár él a környezetemben, akik egész életükben azért küzdöttek, hogy ne tévessze össze őket a környezet. Van aki örült egy megszerzett hegnek az arcon, mert legalább a közvetlen környezet meg tudja majd különböztetni (haverok, osztálytársak). Mindig kirázott a hideg amikor a baráti körben kérdezték, hogy "akkor te most Melinda vagy Melánia vagy?" Sajnáltam őket, mert gondolom napi 10-szer szembesültek a lealacsonyító kérdéssel.
Én éppen ezért teljesen különböző neveket adnék az egynemű ikreknek. Sőt, nem öltöztetném egyformán sem őket. Egyszerűen kiráz a hideg, ha két ugyanolyan ruhás kisgyereket látok, az az érzésem, hogy az anyuka direkt arra játszik, hogy a környezet meg se tudja őket különböztetni. így indítani az életnek két emberkét, kitolás.
Ti hasonló vagy különböző neveket adnátok? És hogyan öltöztetnétek őket?
26/N
azért van ahol romboló van arra is példa de van ahol szükséges együtt maradniuk. Mindekettővel találkoztam .
Tényleg gyerek függő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!