Ikerlányoknak ezek a nevek?
Figyelt kérdés
Dinara - Damira
Végre azt érzem, hogy megvan :)
Szerintetek? Ötleteket elfogadok, de a különlegesek jöhetnek csak szóba!
2016. aug. 5. 22:47
31/33 anonim válasza:
Érdekes kérdés, nem hiszem, hogy valaha olyan helyzetbe kerülök, hogy ikreknek kelljen nevet választanom. Ha így lenne, olyan neveket választanék, amiket valami összeköt, de mégsem hasonló hangzásúak. Például vízzel kapcsolatos (Réka, Száva) vagy mindkettő virágnév (Orgon, Orchidea, ez csak egy példa, itt aztán csak a fantázia szab határt). De ezer lehetőség van még közös pontot találni a két névben, szerintem túl snassz a hasonló hangzás miatt választani.
Nekem ezek a nevek nem tetszenek amúgy.
32/33 anonim válasza:
Szerintem is kiszuras ennyire egyforma nevet adni ikreknek. Például én ismerek több ikert is, és pont elég hogy ugyanúgy néznek ki, még a nevük is egyforma. :(
33/33 hosszúhajú válasza:
hát szerintem összekavarod a nyelvedet mire kimondod, ez másnak is nehéz lesz, na meg annyira egyforma, hogy az már sok. Külön szépek, ez igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!