Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ikerlányoknak ezek a nevek?

Ikerlányoknak ezek a nevek?

Figyelt kérdés

Dinara - Damira

Végre azt érzem, hogy megvan :)

Szerintetek? Ötleteket elfogadok, de a különlegesek jöhetnek csak szóba!

2016. aug. 5. 22:47
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Úgy gondolom, hogy a témában van tapasztalatom, mert van két nővérem, akik ikrek. A szüleim jól csinálták, és én is megpróbál majd a különbözőséget más téren.

Például SOHA nem fognak egy csoportba vagy osztályba járni. Ez egészen biztos. De a nevek csak úgy jöttek. Amikor az egyiknek kerestem nem tudtam dönteni. A másiknak meg nem találtam szépet. És akkor ugrott be, hogy de nekem kettő lányom lesz :) Szóval ennyi.

A nevük hasonló lesz, de a személyiségük tőlük fog függeni.

2016. aug. 6. 11:07
 22/33 anonim ***** válasza:
0%

Mindjárt belinkelek kérdező valamit amit rólad ihlette az új kérdező az új kérdése.

Egyébként nekem tetszik ez a név. Ha neked tetszik akkor a többit s.zard le.

2016. aug. 6. 12:15
 23/33 anonim ***** válasza:
0%

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Itt van kérdező !!!

Elég gusztustalanak tartom hogy a kérdésből ujj kérdést írt ki az egyik válaszoló.

Miért?? Ha ő nem is vár ikkreket???akkor miért zavarja hogy más milyen nevet ad az ikreknek??

2016. aug. 6. 12:18
 24/33 anonim ***** válasza:
95%
Nem látok rosszindulatot a kèrdèsben, nem értem, mit hisztizel rajta. Látott egy kérdést és ettől megfogalmazódott benne egy másik. Mellesleg elég gyakran felbukkan ez a kérdés, ha ikrekről van szó.
2016. aug. 6. 12:30
 25/33 anonim ***** válasza:
0%

Ide irt az új kérdező:)

Itt aki hisztizik az nem én. Ugyanis te annyira felháborodtak zzen hogy ki kellet egy új kérdést irnod gyorsan,hogy megbizonyosodj hogy te valóban jól gondolod és nem helyes sőt bűn ha hasonló név illet öltözéket kapnak az ikrek

2016. aug. 6. 12:32
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
:D veled komoly gondok vannak agyilag :D Nem én írtam ki azt a kérdést. :D menj máshova összeesküvés-elméletet gyártani...vagy akár a helyesírást is gyakorolhatod :D
2016. aug. 6. 13:00
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

Ha mindenáron különlegesebbet szeretnétek akkor talán ezeket tudnám elképzelni:

Véda-Száva

Florina-Flóra

Adela-Milda

Anissza-Kála

Itala-Rella

Gondolj arra, hogy nem csak gyerekként, hanem felnőttként is azt a nevet kell viselniük, amit ti adtok nekik, én például nagyon nem szeretnék se Dinara se Damira lenni.

2016. aug. 6. 14:44
 28/33 anonim ***** válasza:

Dinara - Damira? Nem tetszik egyik sem.

Mikolt és Száva.

Villő és Jadviga.

Jarmilla és Evódia.

2016. aug. 6. 19:37
 29/33 anonim ***** válasza:
91%
Jarmilla és Evódia? Jesszus, akkor már a kérdező nevei :D.
2016. aug. 6. 19:54
 30/33 A kérdező kommentje:

Tényleg érdekes, hogy lett a kérdésemből egy kérdés! Tudom, hogy a neves dologban sokan nem gondolkoznak úgy, ahogy én. De más téren én sem akarom kihangsúlyozni a hasonlóságot. A nevek szimplán tetszenek, de szerintem ettől függetlenül lehetnek teljesen ellentétesek, én semmit sem fogok akadályozni.

Egyébként két szín dominál nálunk: a rózsaszín és a lila. Az egyik babáé lesz az egyik szín, a másiké a másik. Mindenki ezeket a színeket veszi ajándékba is. Egyébként vannak ugyanolyan ruháink is. Babakorukban ennek a ruhatémának én nem tulajdonítok nagy jelentőséget. Ha majd nyílik az értelmük, ők dönthetik el, hogy mit akarnak viselni.

Köszönöm hozzászóló, hogy belinkelted a másik kérdést! Nyilvánvaló, hogy az "új kérdező" alá akarta támasztani a saját igazát. Engem nem zavar, de a válaszokat ott is meg fogom nézni, bár van egy elképzelésem, hogy többségében mik lesznek :)

2016. aug. 6. 21:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!