Ikerlányoknak ezek a nevek?
Dinara - Damira
Végre azt érzem, hogy megvan :)
Szerintetek? Ötleteket elfogadok, de a különlegesek jöhetnek csak szóba!
Ha már mindenképp ilyen nevet akartok milyenek lennének ezek:
Dina, Mira, Dorina, Diána, Ramira,Florentina stb.
Nem annyira gyakoriak mint pl. Anna de azért az emberek számára elfogadhatóak. Gondolj bele: a gyerekedet 70 éves korában is így fogják hívni nem csak totyogóként. Az azért eléggé furán hangzik hogy Dinara/Damira néni. :) Ezeket egyáltalán hogy lehet becézni? Dina meg Mira?
A Dinara számomra olyan,mint egy fogamzásgátló neve..
VISZONT! Ha te úgy érzed,hogy megvan,és ezek a befutók, akkor ne változtass mások véleménye miatt. A te gyerekeid lesznek, nem a mieink.
Ha viszont elbizonytalanodtál,akkor mindenképp nézelődj még.
Ötleteket elfogadok, de a különlegesek jöhetnek csak szóba! <- kinek mi a különleges?
Nekem pl. különleges,vagy legalábbis tetszik az Ivett,Aletta,Eufrozina,Fatima,Larina,Mia,Ramira,Tiara,Víta...stbstb
Sok boldogságot a babákhoz!
Semmiképpen ne vedd bántásnak,de én nem javaslom,hogy ilyen hasonló nevet adj nekik.Az ikreknél elég sok pszichés munka lesz míg megtalálják a saját egyéniségüket/kialakítják a saját személyiségüket.Csak nehezíted a helyzetüket azzal,hogy ilyen egyforma nevet kapnak.Mintha te is egy személyként kezelnéd őket.
Nem tudom mennyit olvasgattál eddig a témában,de szerintem érdemes beleásni magad,hogy később tudj nekik segíteni.
Nekem van Amina nevű ismerősöm, esetleg az jobban hangzana
(nekem nem tetszik)
Másik lehetne az Aliz
Hidd el, nagyon gáz ilyen hasonló neveket adni ikreknek.
Nekem egypetéjű ikerfiaim vannak, és születésük óta rivalizálnak, állandóan szebbek, jobbak, többek akarnak lenni egymásnál, no meg az öccsüknél.
Egyáltalán nem hasonlítanak a neveik, s ez segít nekik abban, hogy sajátosnak érezhessék magukat.
Az ikres szülőknek muszáj hangsúlyozni az ikrek KÜLÖNBÖZŐSÉGÉT és egyéniségét, de ezt csak szülés után fogod igazán elhinni és megérteni...
Az hagyján hogy különleges, a valódi baj hogy túl hasonlók. Mindenképp különböző kezdőbetűs nevet választanék ikreknek, mivel a kezdőbetű sokkal jobban meghatározza egy név karakterét mint a többi része. Így viszont még inkább össze fogják keverni őket. Arra is érdemes figyelni hogy a becézésük is jól elkülöníthető legyen.
Ha mindenképp különlegeset akarsz akkor:
Szelina(Szeli/Lina) - Amina (Ami, Mina)
Eliza (Liza/Lizi) és Amira (Ami, Mira)
Szonja és Maja
Szia! Nézd ezek számomra is SZŐRNYŰ nevek, de!!! A Te/Ti gyerekeitek lesznek és Ti úgy baszkok ki velük ahogy akartok! És soha nem szólok bele senki életébe, mert azt sz elvet követem, hogy az emberek a saját hibájukból fognak tanulni!
Szóval sok sikert a névválasztáshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!