Kisfiam fél éves múlt. Néhány hete rémálom a pelenkázás, öltöztetés, hasra, keresztbe fordul, vergődik, feszeng, sír, mintha kb. nyúznám. Adok játékot a kezdébe, de ott nem érdekli. Egy pelenkázás alatt ötvenszer kell hátrafordítani, alig tudom letörölni, bekrémezni, az új penenkát bekapcsolni. Valakinek bevált valami trükk ez ellen?
Ismerős. Aha, pót pelenka, ha más megoldás nincs popsikrém (csak annak meg egyre sűrűbben le tudja venni a tetejét). Ha ez se jön be akkor maradt az, hogy extra gyorsan végzek, annál kevesebb ideig tart a rémálom. Öltöztetni jobb, ültetem vagy felállítom. (Ő már 10 hónapos, 6 hónapos korában ez még nyilván nem volt opció)
2016. aug. 3. 09:24
3/12 anonim válasza:
Olyan valamit adtam a kezébe, amit amúgy soha nem kaphatott meg, vagy kérdezgettem tőle, hogy hol a feje, hol az orra, akkor azokat mutogatta, és így gyorsan bepelenkáztam. Aztán volt, hogy csak agyorsaság segített. Később meg ő is akarta magát krémezni, ha kellett, ha nem, az még bejött (néha).
Majd ha szobatiszta lesz, nem lesz ilyen probléma. :D
2016. aug. 3. 09:31
4/12 anonim válasza:
Valami nagyon izgi,amugy tiltott dolgot (pl.kulcscsomo) adok a kezebe,igy nyugton van abban a 3 percben :P
2016. aug. 3. 09:31
5/12 anonim válasza:
Kisfiam 13 hónapos, már nem tudom min borultam ki mikor 6 hónapos volt. Rettegek mikor pelust kell cserélni, mikor bekakil akkor meg főleg. Igazi rémálom, üvölt, csapkod, rúgkapál, igazi miniszörny. Ha kész vagyunk semmi gond, de addig idegbajt kapok. A gyorsaság tényleg amit előttem írtak, segít. Nálunk a telefon ami bevált, mert azt nem kapja el mindig. De az is csak néha használ. Kitartás!!! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.