Mit csináljak, hogy a kisfiam ne pisiljen le a reggeli pelenkacsere közben?
Az ébredés utáni első peluscserekor szokta mindig elengedni az elengednivalót, de úgy mint egy locsolócső, megy mindenhova, rám, magára, az ágyra, a falra, nem tudom hogy fér el benne ennyi.
Ti hogyan küszöbölitek ki az ilyen baleseteket?
A fiam csak egyszer kétszer csinált ilyen balesetet, azt nem lehetett így kiszámítani... hát, gyorsan visszahajtottam rá a pelust, vagy az eldobható alátétet.
Mekkora a fiad? Mindig, minden reggel következetesen csinálja? Nem tudom, elég nagy-e a bilire ültetéshez? Esetleg kád, vagy zuhanyzó felett, vagy abban levenni a pelust?
Csak tippelgetek, mielőtt lehurrognak.
Amikor a gyermek tudja hogy pelenkacsere lesz automatikusan megindul a reflexe.
Szoval amikor pelenkázora teszed, kikapcsolod a bodyt, a pelenkalevétellel várj még.
Mintha tudnák hogy a régibe nyomjon es ne a friss ujba :)
Sokan "kapkodnak" a gyerekhez sokmindenben "le kell lassulni" ahogy később is meghallgatni mit akar mondani vagy megfigyelni mit szeretne.a "lelasulással" sokminden pl hiszti is kiküszöbölhető mert a gyermek figyelemre megértésre talál esnem neki kell harcolnia érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!