Ti mit adtok a 10-11 hónapos babátoknak reggelire és vacsorára? ( Tápszer gondok)
Sziasztok. Kb 9 hónapos volt a lányom amikor úgy döntött, hogy nem akar tápszert enni vacsorára. Most főzeléket kap vagy tejpépet (már ha megeszi) Egész egyszerűen valahogy este semmi nem csúszik neki:( Ti mit adtok a kicsiknek?
Másik gond a reggeli. Jelenleg 10,5 hós és a tápszer felét-háromnegyedét hajlandó csak megenni. (Mindig ez volt a reggelije, utána jön a tízórai ami gyümölcs+keksz) Sose volt gond a reggeli tápszerrel,de már azt sem nagyon akarja:(
Ti mit adtok reggelire? Gyümölccsel nem szeretném a napot kezdeni, elég savas..
Esetleg aki tudja, hogy miért nem szeretné a tápszert megenni? (Túl nagylány hozzá?)
Egyébként bármi ami darabos és rágni,cuppogni kell rajta azt imádja :)
Nagyjából ennyi idős korában néhány hétig a lányom is a felét, negyedét ette meg a tápszernek.
Nem különösebben foglalkoztam vele, ha neki ennyi elég, legyen ennyi. Később visszaállt az étvágya.
Szerintem akkor éppen lassuló tempóban volt a növekedése és egyszerűen kevesebb kellett neki.
Nyugi, étel mellett gyerek még nem halt éhen. Ha most kevesebbet eszik, akkor hadd egyen csak annyit.
Szerintem is joghurt vagy túrókrém, vagy ha ennyire szereti a kenyeret, akkor házilekváros kenyér?
Még mindig jobb mint vmi műanyagkaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!