Másnak is ordít a gyereke pelenkázás és öltöztetés közben?
Figyelt kérdés
16 hónapos. Nektek bevált valami ellene?2013. júl. 30. 21:32
1/10 anonim válasza:
Igen, ezt csinálja kb azóta, hogy át tud fordulni...
Néha el lehet terelni a figyelmét, de ez nem mindig jön össze. Volt, hogy lilára ordította a fejét, de lassan kezd rájönni, hogy ha hagyja magát, előbb szabadul és már egész együttműködő :).
Azt próbáltad, hogy csak addig kelljen háton feküdnie, míg pelenkát kap? Nálunk az öltözés már ölben / ülve, állva is megy, azt jobban viseli.
2/10 anonim válasza:
Nekünk még csak úton van, de én még nem láttam nagyobbacska gyereket, aki nyugton, vidáman, készségesen együttműködve viselte volna a pelenkázást. :)
3/10 A kérdező kommentje:
Háton fekve? hi-hi. Már nagyon rég úgy pelenkázom, hogy rohan előttem én meg futok utána. Lehetetlen lefektetni. Mi futtában oldjuk meg. A pisis pelus még ok, de a kakással nehezebb. Az öltöztetés is futtában történik.
2013. júl. 30. 21:45
4/10 A kérdező kommentje:
Kedves 2.! Értem én, hogy általában nem szeretik, de hogy torkaszakadtából üvölt és kapálózik az kissé idegőrlő. Lefogni nem merem, mert félek, hogy megnyomom a hasát vagy kitekerem a lábát, annyira ellenkezik. A figyelemelterelés sem válik be.
2013. júl. 30. 21:47
5/10 anonim válasza:
a 14 hósom is ellenkezik egy ideje, de ha sír, sír, nincs mese. Nem tudom megoldani kaki összekenés nélkül futtá ban, így megszokta, hogy pelusnál feküdni kell a pelenkázón!!
Néha vicelek, nevettetem, bhóckodok, knyvet kap a kezébe, elkapom, megcsikizem, és mondom, h pillanat ékész vagy ha tényleg mindjárt kész van, és már tudja a szót és türelmesen vár!
6/10 anonim válasza:
Hát akkor bocs hogy segíteni próbáltam... Tudod mit, kínlódj vele tovább, sztem még is érdemled. 1. voltam.
7/10 anonim válasza:
Nálunk is a figyelemelterelés működik. Vagy adok valami érdekeset a kezébe, amit még nem látott, arról beszélek neki. Volt pár hét, amikor nem akart lefeküdni pelenkázáshoz, akkor állva adtam rá. Én nem nagyon szerettem úgy ráadni, így lassan visszatértünk a fekvő pelenkázáshoz. Én soha nem futottam a gyerek után emiatt, és a környezetemben sem láttam ilyet. Arra az egy percre le lehet kötni a figyelmét. Legalábbis próbálkozni kell.
8/10 A kérdező kommentje:
1! Látom rossz napod volt amikor válaszoltál:). Én nem kívántam neked semmi rosszat, de azért köszi! Azért egy 16 hónaposnak már van annyi akarat és fizikai ereje is, hogy ha nem akar lefeküdni, akkor bizony nem fog. Nem taposhatok rá, hogy ott maradjon. Mindegy ez az én problémám marad.
2013. aug. 1. 12:58
9/10 anonim válasza:
A jó napjaimon se bírom az ilyen stílust, bocsi. Nekem 18 hónapos vasgyúróm van, még nem kellett rátaposni egyszer sem. Be lehet visítva is pelenkázni, viszont nem tanul meg már most hülyére venni :).
10/10 A kérdező kommentje:
A hi-hi-t nem arra értettem, hogy téged nevetlek ki, hanem a szituáción "nevettem", mivel mint írtam nem akar a hátán feküdni. A válaszom többi részével nem tudom, hogy mi a gond. Szerintem a te reagálásod durvább volt. Soha senki nem panaszkodott még a stílusom miatt. És mint írtam én soha senkinek nem kívántam rosszat.
2013. aug. 1. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!