Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mindenkinek egy külön harc az...

Mindenkinek egy külön harc az öltözés?

Figyelt kérdés
a pelusozás 2emberse művelet.jön megy,pörög és közben ordit-és tiltakozik.ti hogy csináljátok?
2008. szept. 29. 21:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Lányom imádja, ha piperézem:-) 15 hetes, ha leveszem a pelust , már emeli a lábát és a fenekét is, hogy ki tudjam venni alóla...

Sajna ne igazán tudnék neked ötletet adni...

2008. szept. 29. 21:14
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is ez a helyzet, kb. 5 hónapos korától, mióta forogni tud. Most már 8 hónapos a kisfiam, itt a rossz idő, és egyre rosszabb, mert több ruha kell. Általába a kezébe adok valamit, hátha azzal elfoglalja magát, de nem nagyon szokott bejönni a trükk.
2008. szept. 29. 21:15
 3/8 A kérdező kommentje:
10 hónapos lesz-és hiába adtam mindenféle zenélő kütyüt-rögtön átfordul,és elmászik-a kaki meg potyog utána
2008. szept. 29. 21:26
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős! :DD

Az én lányom 9 hós lesz és én is küzdök vele mindig. Néha azért le tudom valahogy kötni a figyelmét, de borzasztó nehéz. Kakigolyók gurulnak mindenfelé! Feltéve ha nem híg. Mert akkor... gondolhatod mi történik. :) És krémes még a kislábujja is. Hiába bármi. Ez egy ilyen kor, gondolom én. :) Próbáld a popsitörlős zacsit odaadni neki, az enyém szereti csörgetni, meg a kiscipőjét szoktam még a kezébe adni. Ezek általában bejönnek. Vagy még a púderes doboz, ami kedvenc - gabi -, tetszik a szines flakon.

2008. szept. 29. 21:36
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
jaj,nekem most kezdte el a lányom a pelenkázón a kicsavarodásos hadműveletét.Én is a kezébe szoktam adni valamit olyankor.Rövid ideig elvan vele,utána megint tornázik.Akkor adok valami mást neki.
2008. szept. 29. 22:01
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk 9 hósan pelenkázáskor nagyon bejön a törlőkendőtartó doboz teteje,persze a rajta lévő kis nyílás nyitva van+ babazokni,kocsicipő és a cumitartócsipesz.Pár napja megtanítottam tapsikolni,így van hogy énekelek vagy mondókázok neki és miközben Ő tapsol én Superman-t megszégyenítő sebességgel pelust cserélek.
2008. szept. 29. 22:04
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az előttem szólókhoz :-) 9 hónapos a fiam, de minden öltöztetés egy kész kalamajka - és szauna anyának :-)
2008. szept. 30. 05:45
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi csajok-akkor nem vagyok egyedül.az a gáz,hogy a popsitörlőt megeszi-pedig az nálunk is favorit.a kiscipőt meg ráadnám....marad a többi-egy pár másodpercig...
2008. szept. 30. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!