Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan foglaljátok le a...

Hogyan foglaljátok le a babátokat pelenkázás öltözés közben?

Figyelt kérdés
Kisfiam 7 hónapos és lehetetlen tisztába rakni ugy hogy ne mászna el...amitóa kuszik azóta az öltözés is katasztrofa..
2010. nov. 24. 09:57
 1/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk is katasztrófa pedig nekem már 11.5 hónapos.

Mindig valamit adok a kezecskéjébe s addig gyorsan megoldom.

2010. nov. 24. 10:02
 2/10 anonim ***** válasza:
Kezebe adok olyasmit amit egyebkent nem szoktam es akkor az nagyon lekoti.Pl.van egy kis elemlampa van egy apro angyalka muanyag disz vagy epp a kremes tegely.
2010. nov. 24. 10:03
 3/10 anonim ***** válasza:
Az én lányom dobozmániás:)Bármilyen kis papírdobozt adok a kezébe órákig eltud vele molyolni.Pelenkázáskor is ez vált be.
2010. nov. 24. 10:21
 4/10 anonim ***** válasza:
A pelenkázóra oda van készítve egy pár olyan dolog, amivel csak ott játszik, de nem kellene neki, akkor énekelek, kicsit cirógatom, tornázunk, míg le nem nyugszik. Persze nem mindig jön össze így sem a békés tisztábatétel.:-)
2010. nov. 24. 10:23
 5/10 anonim ***** válasza:
Az eddig írtakon kívül nekem még az vált be, mikor ennyi idős volt a fiam, ha a számmal adtam ki közben különböző hangokat (berregés, motorozás...) vagy grimaszolgattam, a nyelvem nyújtogattam. Nagyon tetszett neki és próbált utánozni közben és így kész is lettünk hamar.
2010. nov. 24. 10:34
 6/10 anonim ***** válasza:
nálunk is bevált a popsikrém teteje :) vagy egy üres pelenka...mi szeretjük még a babafésűt is...vagy énekelek...játszva öltöztetem,amit nagyon szeret...segít öltözni :D annyit nevetünk :) de ha a védőnőnőt jövünk-akkor nincs aki leállítsa
2010. nov. 24. 11:12
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én is probáltam már énekelni,bohockodni meg valamit a kezébe adni de semmi nem segít! :) A telefonomért nagyon oda van,már próbáltam neki azt is oda adni amíg pelenkázom de akkor az sem segít! :)
2010. nov. 24. 11:15
 8/10 anonim ***** válasza:
az en babam 6,5 honapos,orogmozgo es torlokendot szoktam oda adni neki azzal elvan maganak
2010. nov. 24. 11:50
 9/10 A kérdező kommentje:
törlökendős válaszoló. :)(remélem nem haragszol hogy igy irom) Ma reggel a fiam pont megkaparintott egyet amig én öltöztettem és tök jol el volt vele,de nincs abban olyan káros anyag ami esetleg ártana neki?
2010. nov. 25. 11:18
 10/10 anonim ***** válasza:
jaj felre erteted az egesz dobozat nem 1 darabot,isten mencs,meg az arcat se torlom vele csak a popsijat pedig pamperst hasznalunk
2010. nov. 27. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!