Babalátogatóba ha mentetek vittétek a gyerekeiteket? Rákérdeztetek hogy vihetitek?
Figyelt kérdés
Illik erre rákérdezni? 6 hét letelte után mennénk. Tesómék első gyermeke lesz, nekünk meg van kettő. Én szeretném vinni Őket,úgy sem maradnánk sokáig. Mire eljutunk hozzájuk lehet lesz a kicsi már 2-3 hónapos...2016. aug. 2. 07:45
11/13 piroska és a farkas válasza:
2 hònapos nekem is evidens, de közössègbe jàrò nem az. Megkèrdeznèm, mert ahogy màs is ìrta, több betegség lappangàsi idöben fertöz. Összessègèben azt gondolom, hogy kivètelesen nem muszàj ìtèlkezni a fiatal szülök kèrèse felett, nem kell arra hivatkozni, hogy ki mit csinàlt màshogy, ès a kezdeti nehèz idöszakban vègkèpp nem kell ràjuk tenni annak a terhèt, hogy ki sèrtödik meg ràjuk. Nèhàny hètig hadd legyen màr a kiababa az elsö.
12/13 anonim válasza:
én most voltam 3 hónaposnál a 2 évesemmel, direkt rákérdeztem. elvittem nem zavarta az anyukát. de ő nem jár közösségbe, sosem beteg...mondjuk most persze szünet van az oviban, bölcsiben, tehát szerintem kérdezd meg, és ha neki nem gond, vidd.
13/13 anonim válasza:
te írtad tegnap, hogy a 2 és 3 évesed pont látogatás előtt 2-3 héttel kezdik a bölcsit és ovit?
igen, így szreintem illik megkérdezni. azért 2 éppen közösségbekerülő gyerek jóval veszélyesebb egy újszülöttre mint egy macska.
és ezt mondom gondozónőként. én nem vagyok parás, tesómék jöttek hozzám a gyerekem 3 napos korában, de minden szeptemberben végignézem ahogy sorra kidőlnek és nagyon lebetegednek az új kisgyerekek. nem kívánnám ezt egy 6 hetes csecsemőnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!