Illene elmennem babalátogatóba?
Figyelt kérdés
Az évfolyamtársam szült nemrég, akinek voltam az esküvőjére. 5 évig tanultunk együtt, de sosem voltunk azok a nagyon jó barátnők. Inkább azért hívott meg, mert sokat segítettem neki az évek során. Azóta szinte semmilyen kapcsolatot nem tartunk. Névnapi, szülinap üdvözletet küldök neki, ő azt sem. Szerintetek illene mennem?2016. júl. 3. 20:37
1/4 anonim válasza:
Nem, fölösleges. A köszöntőket is felejtsd el, ha ő sose viszonozza.
2/4 anonim válasza:
Hát jóóó kérdés...én nem mennék..Ha nem reagál semmire akkor nem igazán akarja tartani a kapcsolatot veled..Viszont..az is lehet, hogy szeretné csak van más fontosabb dolga is..Te ahogy érzed..De egyáltalán miért fordult meg az agyadban, hogy el kellene? Ahh szerintem nem kell elmenned.
3/4 A kérdező kommentje:
Mert vannak más évfolyamtársaim, akik szintén voltak a lagziba és ők mennek. Ezért gondoltam, hogy majd csak én leszek az, aki nem mentem...
2016. júl. 3. 21:28
4/4 anonim válasza:
A mi lagzinkba sokan voltak..negyede nem jött el babát nèzni... Nem is bánom.
Ez nem egy szabály h aki a lagzin volt, annak jönnie kell.
Nálunk közeli rokonok, keresztszülők se viszik tulzásba a látogatást pedig messze se laknak. Ha mi arra járunk,találkozunk ès ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!