Kulfoldon elo csaladok? . Hogy hivjak a gyerekeiteket?
Olyan szulok valaszai erdekelnenek akik kulfoldon elnek.Melyik orszagbani?Gyerkocok nevei?Mi alspjan valasztottatoknevet?Miota vagytok kint?Es milyen idosek a gyerekek?Es miert dontottetek ugy hogy kimentek?Csupan kivancsisagbol.
Mi 4 eve vagyunk kint Nemetorszagban,azert mert nekem egyreszt nagy vagyam volt hogy kulfoldon elhessek es a ferjem eleve ott szuletett.3 gyerkocunk van.Sophia Lena 3 eves,Eliza Zoe masfel eves es Oliver Aaron 2 honapos.Nekunk abszolut fontos volt hogy a rokpnok nagyszulpk is kitudjak mondani es ha netalantan egyszer visszamenjunk M.o.rs elni akkor az ovodaban iskolaban is ismerjek a nevuket.
A mi fiunk Samuel, Angliaban elunk. Mi is angolosan ejtjuk, "Szem"-nek, mert abszolut angol a kornyezet. Magyarorszagon, es az ott elo csaladtagjaink Samuzzak. A barataink kozott van olyan, aki magyar nevet adott, de van Brien is, George is. Altalanossagban azert azt e megoldast latom, amit mi is, Ti is hasznaltatok.
Mi 6 eve vagyunk itt, mind a kettonknek jo munkahelye volt otthon, onnan mehettunk nyugdijba. Fiatalon hazasodtunk, meg volt lakas, auto, minden. Aztan jott egy lehetoseg, kihivtak engem nanny-nek (pedagogus vagyok), es felismerve, hogy semmit nem lattunk meg a vilagbol, kijottunk. A ferjem is gyorsan elhelyezkedett, csutortokon erkeztunk, szombaton, mar ala volt irva a szerzodese, mondjuk o egy nemzetkozi szervezetnel volt, ok vettek at. Elnek kint csaladtagok, az segitseg volt. A kisfiunk 9 honapos. Fogalmam nincs, hogy hazamegyunk e egyszer, egyenlore jol erezzuk magunkat. :) es Ti?
Mi Svájcban élünk. Kisfiam Martin.
Kislányunkat várjuk, még nem választottunk nevet. Végülis tetszen mindkettőnknek a nev ez volt a lényeg. Ezért most a lánynál gondok vannak név ügyileg :)
4 éve vagyunk kint, a fiam 2.5 éves.
Munka miatt jöttünk ki, nem tervezünk hazamenni (élni) csak látogatóba szoktunk menni.
Szintén Németország, mindketten magyarok vagyunk, 4 éve jöttünk ki. Most várjuk az elsőt, Ádám lesz. Mindenképpen egyszerű, nemzetközi nevet akartunk, amit nem kell állandóan lebetűznie, mint a mi nevünket (nekem a vezetéknevem, férjemnek meg a keresztnevét, le is fogom a férjemére cserélni, mert folyton visszakérdeznek). Szóba jött az Áron, de azt Aaron-nak írják, és mi olyat akartunk, hogy teljesen ugyanolyan legyen (az ékezet nem számít).
Azért jöttünk ki, mert jött egy lehetőség a férjemnek. Nekem 2 hónap volt munkát találni, ami az otthonihoz képest nem sok idő. Úgy voltunk vele, hogy itt jobbak a fizetések, a nyeltanulás is jó dolog, és nagyon nem szerettünk Budapesten élni, máshol meg otthon nincs annyi munka, és a bérek is jóval alacsonyabbak. Itt biciklivel járhatunk munkába, nagy nyugiban élünk, és tudunk félretenni. Viszont a család hiányzik, szeretnénk majd közelebb költözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!