Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire igaz a tehéntej...

Mennyire igaz a tehéntej szervezetet megterhelö hatása az 1 éven felüli babákra? Ti mit adtok?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 17. 22:29
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
34%
Nem semmi riogató cikk!!!! Durva emiatt félnek ennyien!! Minél jobban félnek annál jobban gond lesz! Nagyon ráérne a tudósok!
2010. ápr. 17. 23:33
 22/27 anonim ***** válasza:
30%

Én is olvastam a Szendi Gábornál hogy genny van a tehéntejben meg hasonlók.

Minden tiszteletem a Szendié, de ez egy baromság.

Én imádom a tejet, de azóta nem merek inni... az anyósomék gazdálkodók, és őszintén ledöbbentek ezen (pedig nagyon kívánom a tejet, kismama vagyok... :)) )a riogatás, az nagyon megy mindenkinek.

Amitől a gyerek ekcémás lesz, felnőttként meg daganatos, az nem a tej, hanem az a mérhetetlen mennyiségű SZ*R, amit azért töm beléjük a kedves szülő, hogy maradjon már csöndben és ne kelljen vele foglalkozni.

A gumicukrot is pl. imádom, gyerekkoromban sose kaptam (nem is volt..) felnőttként képes voltam megenni egy ültő helyemben egy zacskóval. Na, ATTÓL ekcémás lettem, könyökhajlatban meg a szemhéjamon is, elég durván.

Az a rengeteg felesleges édesség, jutalomfalat meg kaja, amire a gyereknek nincsen szüksége (csak megkapja, ha nyugton marad a teszkóban, a fodrásznál vagy akárhol, mert ugye anyukának magával kell foglalkoznia) tömve van adalékanyaggal, amit sosem teszteltek embereken hosszútávon, színezékkel (pl. a kármin nevűt a bíbortetű izzadja ki, és joghurtokat színeznek vele pirosra, pl. epret, és ki is válthat allergiát.) meg tartósítóval, hogy egy éven keresztül ott állhasson a polcokon.

Nem mondom hogy anyuka ne foglalkozzon magával, de akkor csinálja úgy, hogy a gyereknek az ne legyen rossz.

Annyi rossz példát látok, eladó vagyok.

Úgy jutalmazzuk a gyerekeket ezekkel a műanyag szemetekkel, mint a kutyákat ha jól elvégeztek egy feladatot..

Én fogok adni neki tejet, de előtte szoptatok amíg csak tudok, mert az adja az immunrendszerét, a bélflóráját. Inkább a cukroktól, csokiktól, csipszektől fogom óvni.

Most pedig megyek és iszom egy pohár meleg tejet, hamár vasárnap dolgoznom kell... úgy hülye ez a világ, ahogy van.

2010. ápr. 18. 10:20
 23/27 anonim ***** válasza:

na az utolsón jól felhúztam magam.... meg a lepontozós kollégán is...

normálisan leírta mindenki eddig a véleményét. köszi, h nem hasznos, h édesapám nem él, mert vesebetegésben meghalt.

én sem tejet (már leírtam, h miért nem) adok a fiamnak, sem édességet. ilyenkor mi van????????

nem kap a gyerekem csokit, h csendben legyen, mert soha, semmilyen körülmények között nem kap. de itt nem az édesség volt a kérdés, hanem a tej. és nem felnőtteknek, hanem babáknak.

az emberi gonoszság pedig mérhetetlen.... pfúúúúúúúúúúúúúúúj!!!!!!!

2010. ápr. 18. 13:20
 24/27 anonim ***** válasza:

19 hónapos a babám, és eszem ágában sincs tejet adni neki.

tápszert iszik reggel-este, egy kis kakaóporral.

a bolti szaroktól nem fog erősödni az immunrendszere, de ettől igen.

természetesen joghurtot, túrót, sajtot, stb. már régóta kap, 9-10 hónapos korától.

2010. ápr. 18. 14:38
 25/27 anonim ***** válasza:

Kedves anyuka, akinek vesebeteg a kisfia, sajnálom hogy magadra vetted a jutalomfalatos hozzászólást.

Aki nem ad a gyereknek jutalmul édességet, az miért húzza fel magát ezen? Tízből nyolc szülő ezt csinálja, már csak azért is, mert a mesecsatornákon látott reklámok már erősen befolyásolják a gyereket (hallom a hisztit bent az üzletben nap mint nap.)

Azt mondtad, már nem beteg a kisfiad és babatejet kap, oké.

Hogy apukád meghalt, sajnálom, de nem hinném hogy a tejtől volt, és nem is én pontoztam le (nem pontozok, nem érdekel.)

Továbbra is azt tartom, hogy az adalékanyagok károsabbak, mint a tej.

2010. ápr. 19. 10:44
 26/27 anonim ***** válasza:
... ha pedig gonosznak gondolsz a hozzászólásom alapján, akkor olyan hangsúlyt gondoltál hozzá, ami nincs benne, fölösleges a hiszti.
2010. ápr. 19. 10:57
 27/27 A kérdező kommentje:
Engem ugy megrémisztettek ezzel a tej dologgal,hogy nem mertem adni neki,de szerencsére még reggelente szopizik.Ezért 1 éven felüli tápszert kezdtem adni,és rögtön összeszedtünk valami köhögös betegséget,amiböl alig gyógyul.Szóval ennyit a tápszerröl és az immunerösitö hatásáról!Soha többet.Ezért is irtam ki a kérdést.
2010. ápr. 19. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!