Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire igaz a tehéntej...

Mennyire igaz a tehéntej szervezetet megterhelö hatása az 1 éven felüli babákra? Ti mit adtok?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 17. 22:29
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
79%

Igazad van teljesen!!!:) Utolsó válaszoló:)

Előtted szóló vagyok!

2010. ápr. 17. 22:54
 12/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors és pozitiv válaszokat.Én is tejpárti vagyok,de már ugy meg akarják gyözni az embert az ellenkezöjéröl.
2010. ápr. 17. 22:56
 13/27 anonim ***** válasza:
67%
Én is örülök, hogy egyetértesz velem :) Igen, én is tejpárti vagyok!!! Függetlenül attól, hogy én sem adtam túl hamar, de én a "nyomás" miatt nem mertem, ami a védőnőtől meg a többi anyukától jött. De ha a szívemre hallgattam volna, adtam volna korábban is. :) Szerintem egy éves kor után százszor inkább a természetes tehéntej, mint a mesterséges tápszer.
2010. ápr. 17. 23:01
 14/27 anonim ***** válasza:
51%
Ez így van! Én anyu benyomására adtam tejet már 6hónaposan végleg!De ő már előtte is rágta a fülem!:)
2010. ápr. 17. 23:05
 15/27 anonim ***** válasza:
61%

:)) Majd mindjárt jön Okoska, és kioktat, hogy megmérgezted a gyerekedet! Szándékosan!!!! :)))

Szóval kedves Kérdező, nyugodt szívvel add a tejet a babádnak... feltéve ha szereti ,de reméljük szeretni fogja :)

2010. ápr. 17. 23:07
 16/27 anonim ***** válasza:
58%

:) ez tetszett:). Engem már oktathat késő bánat!!;)

Szerintem ha eddig nincs baja nem is lesz:)!Még egy pötty sem lett rajta. Meg valóban ha a tejtermék mehet akkor a tej miért is ne??

2010. ápr. 17. 23:09
 17/27 A kérdező kommentje:
Igen,adom neki már 10 hónapos kora óta és nagyon szereti.
2010. ápr. 17. 23:11
 18/27 anonim ***** válasza:
50%

:) Hálistennek Okoska már elment aludni. :)

Nálunk sem volt semmi gond, egy kiütés, egy bukás, hányás, semmi soha.

Szerintem ez inkább a tejérzékeny, vagy más, tej-allergiával összefüggő betegségben "szenvedő" babákra vonatkozik, ez a nagy félelem. És az ő esetükben természetesen jogos is.

Csajok, mentem aludni, mert ülve lefordulok a székről. :) Jóéjt Nektek!

2010. ápr. 17. 23:14
 19/27 anonim ***** válasza:
2010. ápr. 17. 23:15
 20/27 anonim ***** válasza:
69%
Jó ez a link. Vajon a dokit, aki ezt mondta, melyik tápszergyártó fizette? Én most 30 éves vagyok, 3 hónapos korom óta kaptam rendszeresen tehéntejet, ráadásul falusit, pasztőrizálatlant, csak forralták és higították vízzel nekem. Az égvilágon semmi bajom, csak fogorvos (és a nőgyógyász) látott a 30 év alatt.
2010. ápr. 17. 23:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!