Mennyire igaz a tehéntej szervezetet megterhelö hatása az 1 éven felüli babákra? Ti mit adtok?
nekem most múlt 1 éves, tápszert eszik,és egy darabig még nem is tervezem a tejet,mert a kazeint nem tudja rendesen lebontani a vese és a máj
a megterhelés pedig a szerv megbetegedéséhez vezet.
jobban örülnék,ha szopizna,de sajnos egy ideje már nem kéri :-(
Egy egészséges szervezetű babánál nem jelent semmi megterhelést. Enyém 13 hónapos kora óta felestejet kapott, azaz egy dl tápszer, egy dl 2,8-as tehéntej keverve.
Mostmár 17 hónapos, csak tejet iszik, magában, langyosan. Szereti. Délben is iszik egy pohárral.
Az utolsónak üzenem, hogy amilyen felelőtlen,azért szégyelje magát, a másik,hogy a mai fiatal felnőtteken meg is látszik,hogy 3 hónaposan már tömték.
Sok a daganatos, a gyomorfekélyes, stb...
Ne mesélj senki nekem, hogy nem a korai hozzátáplálásrtól van
ha vállatad a gyereked kutya kötelességed a lehető legjobbat adni neki,amit tudsz,nem pedig mérgezni :-(
A tápszert semmivel nem szabad a vizen kivül keverni...
felesbe meg felesleges,mert ami ártalmas az vizben nem, oldódik,a gyerek meg éhes marad
Én ugyan nem adtam bolti tejet egy éves kor előtt, de joghurtot, ilyesmit már kapott 8-9 hónapos korától, és az is tejből készül. Viszont azzal sincs semmi gondom, ha egy anyuka ad a babájának hamarabb tehéntejet. Ne mondja már senki nekem, hogy az méreg! Ha allergiás rá, akkor úgyis kiütéses lesz tőle, esetleg hány.. de ha semmi ilyesmi nincs, akkor miért ne adhatná?
Én 11 hónaposan kóstoltattam vele egy kis tehéntejet, hogy lássam, van-e gondja vele? nem volt. Így egy éves kora utántól azt kapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!