A babam 3 honapos, eddig se volt sok tejem barmit is csinaltam, de ma reggelre "megjott". Tudok meg szoptatni vagy ennyi volt?
Figyelt kérdés
EZ azt jelenti, hogy bucsut inthetek a szoptatasnak?.Nagyon nem szeretnem!!!2008. szept. 29. 17:55
1/5 anonim válasza:
Nem feltétlen.Állítólag ilyenkor más lehet a tej íze,de majd hozzászokik a baba.Próbáld minnél többször mellre tenni.
Vannak teák,amik segítik a tejtermelődést és fontos a helyes táplálkozás is.
Ha nem sikerül,ne keseredj el!Más babák is felnőttek anyatej nélkül.
2/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem, és ne is így állj hozzá. csökkenhet a tej mennyisége, és lehet más ize van, ezért nem kell majd a babának, de ez elmulik 2 nap alatt, és addig is eszik annyit, amennyivel elvan. Tedd minél többször cicire, hisz szopás közben termelődik a tej!
3/5 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat
2008. szept. 29. 18:27
4/5 anonim válasza:
Az én babám is 3 hónapos. Már nekem is megjött, sőt már most van másodszor szülés óta, de ugyanúgy szopizik a babám. Etetés után fejd le a melledben maradt tejet, akkor is ha kevés, talán több fog termelődni utána.
5/5 anonim válasza:
Jajj, léci írjátok már le, mitől jött meg!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!