Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy csinaljak ezt a csajok?...

Hogy csinaljak ezt a csajok? En vagyok ilyen benga?

Figyelt kérdés

Csomo ismeros csaj, mindig talpigsminkben szolibarnan, minden heten uj hajjal, 2 hetente uj mukorommel megy minden nap kavezni a baratnoikkel.

Viszik a gyerekeket es orakig beszelgetnek.Aztan rohannak, mert csomo a dolguk, mert meg shoppingolniuk kell par uj cuccot.....

NEM ERTEM HOGY VAN IDEJUK, ENERGIAJUK ERRE!!!

Nem lustalokdom, mert reggel 8 kor kelek es hajnali 1 es 2 kozott fekszem le.

Napkozben a lanyommal jatszom (mar amennyit egy 2 honapos babaval jatszani lehet), amikor alszik vasalok, mosok fozok takaritok stb.

Minden nap elmegyunk setalni, de nekem nincs idom fodraszhoz es mukormoshoz jarni.

Segitenetek, hogy hogy osszam be az idomet, hogy konnyebb legyen??

Nem jarnek el mukormoshoz stb....csak jo lenne neha leoihenni es nem ejszak leulni a fep ele 1 orara.

2010. ápr. 16. 23:54
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Most komolyan kérdezem: mit csinálsz egész nap egy 2 hónapos babával? Tényleg nem értem.

Kb mennyit alszik? 15 órát? Nagyon minimum annyit. Eközben pedig te: ??? Nézed?

2010. ápr. 19. 14:57
 22/24 anonim ***** válasza:
73%

Nem értem a kérdezőt!

Először sajnáltam szegényt, hogy nincs ideje semmire, gondoltam biztos nyűgös a babája, keveset alszik.De aztán ahogy elolvastam a kommentjeit, megváltozott a véleményem.Minek naponta sepregetni, felmosni, két hetente ablakot pucolni, naponta főzni egy két hónapos baba mellett.Még ha már mászna, vagy járna, jobban megérteném a napi felmosást, felseprést, de így minek?Akkor nem kell rajta csodálkozni, hogy hajnalban fekszik le.Na most jól le leszek pontozva, de ez a véleményem.Elég lenne 2-3 naponta takarítani, és kétnaponta főzni, és akkor maradna idő pihenni, meg trécselni a többi anyukával,meg szépítkezni.

2010. ápr. 19. 17:01
 23/24 A kérdező kommentje:

Nem utalom azokat akik egesz nap a kavezoban beszelgetnek!!

Szo nem volt rola.

Csak erdeklodtem, hogyan csinaljak.

Ennyi.Megkaptam a valaszt es kesz.

A kerdesekre valaszolva.

Kethonapos a babam es szereti ha enekelek neki, ha mondokakat mondok stb.

Minden nap setalunk, mert akkor nagyon jot tud aludni.Irtam, hogy nekem kell segiteni a baratnomnek, mert babat var es nem jol viseli a terhesseget.

Azert takaritok minden nap, mert ahol elunk hatalmas a por es ha kinyitom az ablakot szelloztetni, akkor beszall a por.

Azert fozok minden nap, mert a ferjem nem eszi meg 2 nap egymas utan ugyan azt az etelt.

Azert fekszem hajnalban, mert a ferjem akkor er haza es neha szeretnem latni, mert reggel elmegy 9.30 kor es csak 12-1 korul er haza ejjel.

Ennyi.

Persze abban apar oraban amig setalunk beulhetnek en is kavezoba!!

De itt minden kavezo fout mellett van ami nem tesz jot se a babanak se nekem.

Betre minek ulljek, mert akkor itthon is kavezhatnek.

Maradnak a parkok.

En nem voltam undok es nem is leszek.Ha valaki felre ertette a kommentjeimet elnezet, mert nem bantasnak szantam.

Tovabbi szep babazast.

2010. ápr. 19. 18:51
 24/24 A kérdező kommentje:

Annak aki irta, hogy lepontozom: eddig sem pontoztam le senkit.

Ez a Te velemenyed amit en TISZTELETBEN TARTOK.

2010. ápr. 19. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!