Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Erdelyi csajok vannak-e itt?...

Erdelyi csajok vannak-e itt? Erdekelne hol "csinaljak jol" az inszemet, mennyibe kerul, tapasztalatok. Koszike a valaszokat

Figyelt kérdés
2010. máj. 3. 10:34
 1/5 anonim ***** válasza:
szia én erdélyböl jöttem de már itt élek ide mentem férjez aszt nem tudom de aszt mondják hogy a szegedi klinika az jó persze hogy vannak erdélyiek csak nem akarják sajnos fel válalni hogy honnan jöttek pedig büszkék kéne legyünk hogy hol születtünk..
2010. máj. 3. 12:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia, én erdélyi lány vagyok, Nagyváradon élek és 1-2 honapon belül megyünk Bp.-re inszeminációra a Kaáli Intézetbe, nekünk aszt mondták hogy 45.000 Ft lesz amit ott kell fizesünk a töbit (elökészitést)ithon a magán dokinál.Te honan vagy és neked is lesz inszemed?
2010. máj. 3. 12:30
 3/5 A kérdező kommentje:

Hat sajnos lehet igazad van kedves elso, de nem ertem miert nem vallaljak fel, nekem meg sem fordult a fejemben, hogy esetleg megszolnanak azert mert erdelyi vagyok ... es teszem hozza nagyon buszke erre :))

Nos, a parommal mar 1,5 eve probalkozunk es most mar inszemre kuldott a dokim, egyebkent kolozsvari vagyok. Mar hallottam en is a szegedi klinikarol, de eloszor megprobalnam itthon. Azt esetleg tudod, hogy mennyibe kerul, vagy az allam milyen mertekben tamogatja (azt tudom, hogy a telen voltak errol vitak, de nem tudom mi lett a vege)? Itthoni klinikakrol hallottal-e valamit?

2010. máj. 3. 12:38
 4/5 anonim ***** válasza:
az első vagyok sajna nem hallottam az itthoniról semmit de azt tudom hogy szegeden ha nincs tb akkor minden fizetős azt tudom hogy a lombik program 4 5 ezer euróba kerül kB.amúgy én Maros vásárhelyről vagyok mert egyik unoka tessom végig csinálta.
2010. máj. 3. 13:18
 5/5 A kérdező kommentje:

Koszonom:)

Es abban tudna valaki segiteni, h Romaniaban hogyan mukodik ez az inszemes dolog? Mennyibe kerul, egyaltalan van-e ingyenes program, hol talalom a legjobb orvosokat ebben az ugyben?

2010. máj. 3. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!