Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » December 12 re vagyok kiirva....

December 12 re vagyok kiirva. Milyen kisruhakat vegyek a babonak, es mik azok a dolgok amik elengedhetetlenek?

Figyelt kérdés

Most nem arra vagyok kivancsi,h mit irnak a kulonbozo oldalak es konyvek,hisz azokat mar beteve tudom...hanem arra amire igazan nagy szukseg van es a legfontosabb...a ti tapasztalataitokra lennek kivancsi.

Elore is koszonom a valaszokat!!

2008. szept. 29. 10:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én tavaly dec. 30-án szültem. Szerintem a legfontosabb a bundazsák, mert abba viszitek haza, és utána is sétálni. Abból szerintem érdemes 62-es méretet venni, hogy tovább tudjátok használni.(bár mi 56-osat vettünk, de tök nagy volt, változóak a méretezések).

Én hosszú ujjú bodykat vettem, és hosszú ujjú rugikat. És egy jó meleg, puha takaró is jól jön, főleg sétához.

Ha van a babakocsin lábzsák, az is jó, a miénken nem volt, mert már megvolt a babakocsi a kislányomé volt. De ha most vesztek, akkor érdemes olyat venni.

Mi hordozót vettünk, abba hoztuk haza, és utána ha kocsival mentünk abba vittük. Most nőtte ki 8 hónaposan.

Én a legtöbb dolgot használt babaruha üzletben vettem, mert ilyen pici korban még gyorsan kinövik, és jó állapotban vannak. Nagyon jókat lehet kapni.

Sok sikert.

2 gyerekes anyuka

2008. szept. 29. 10:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
mindenképp vegyél fehér textilpelenkát 10-12 darabot. Ezt sokoldalúan fel fogod tudni használni. Vegyél a kiságyba gumilepedőt, ami megóvja a szivacsot vagy matracot az átázástól.
2008. szept. 29. 11:08
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Textilpelenka nagyon fontos,ahogy elöttem irtàk,és a bundazsàk.

De cumibol is vegyél többet,3 db,tuti,hogy szükségetek lesz rà.

Mindenképpen hosszu ujju bodyk,és rugdalozok,szerintem ahogy irjàk 4-6 db,kevés,hacsak hanem mindennap mosni fogol.

De a praktikus napi 3 öltözet.

Kissapka,és harisny,vagy zokni elengedhetetlen.

pelenka,popsitörlö,törölközö,kiskàd.

ezekre tuti hogy szükséged lesz

2008. szept. 29. 11:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyosak vagytok,koszi a segitseget.
2008. szept. 29. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!