Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy két hónapos babának...

Egy két hónapos babának mennyire kell figyelnie a hangokra?

Figyelt kérdés
A szólítgatom nem fordítja felém a fejét. időnként más hangokra összerezzen, de pl porszívózni mellette simán leheht. Félek attól hogy gond lesz a hallásával.
2008. szept. 29. 09:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs semmi gond.Ha nagyobb zajokra pl.ajtóbecsapás stb megrezzen, akkor nincs semmi gond.Én amikor porszívóztam érdekes módon nem volt semmi reakció.Sőt inkább nagyon szerette, meg a mosógép hangját, azt hallottam egyébként, hogy a babák szeretik a monoton zajokat.De egyébként ha elviszed fül-orr-gégészhez egy hallásvizsgálattan kiderül, bár nálunk a kórházban csináltak azt is mikor megszületett.
2008. szept. 29. 10:10
 2/5 A kérdező kommentje:

A korházban nekünk is csináltak hallásvizsgálatot, akkor azt mondták hogy minden rendben.

Csak zavar hogy ha szólok hozzá nem fordítja a fejét felém, de lehet hogy még pici hozzá.

2008. szept. 29. 10:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sincs gond. A porszívózást pl. én nyugtatóként használtam, ha sírt volt hogy 10 percre bekapcsolatm a porszívót, attól mindig megnyugodott :-)

Még szerintem is kicsi hozzá, hogy odafigyeljen ha szólítod, viszont a hirtelen zajokra összerezzennek ebben a korban. Ha ilyesmire reagál, ne aggódj!

2008. szept. 29. 11:11
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem sincs semmi gond, az én fiam már 3 hónapos volt, amikortól rendszeresen a hang irányába fordította a fejecskéjét...

A porszívó hangját pedig ő is szereti:)

2008. szept. 29. 11:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2008. szept. 29. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!