Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan figyeljem meg, hogy...

Hogyan figyeljem meg, hogy jó-e a hallása? Nem érzem, hogy hangokra reagálna.

Figyelt kérdés

Néha igen, de többször próbálkoztam már tööbbmindennel és nem reagált. Csak lusta vagy, lehet valami?

28 hetes km

2010. jan. 3. 23:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Várd ki türelemmel, míg megszületik. Az anyaméh elég jól van szigetelve, igaz nincs bent csend, de valószínűleg inkább harmonikus zajok jutnak el a babádhoz (Pl szívdobogás, légzés vagy akár a gyomrod korgása.

Ne zajongj inkább, próbálj meg minél nyugodtabb körülményeket teremteni neki.

2010. jan. 3. 23:26
 2/5 anonim ***** válasza:
64%
Nekem csak később kezdett el reagálni, és nem is mindig "válaszol". Moziban például végig ugrált, de a múltkor a riasztóra meg sem rezzent. Szerintem ilyenkor ez még nem mérvadó. Próbáld meg simogatni, beszélgetni vele, biztos sinál majd egy-két mutatványt.
2010. jan. 3. 23:29
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

Jezusom, te nagyon egy pihent agyu noszemely vagy! Ne haragudj, de ez jutott eszembe amikor lattam, hogy megcsak terhes vagy.

Inkabb imadkozz, hogy egeszseges legyen, es tudjad majd szoptatni. A korhazban megvizsgaljak a hallasukat amikor megszuletnek! De csak akkor, elobb semmikepp sem.

Ne olvassal tul sokat, es ne legyel ennyire kulonleges. Faraszto vagy. Bocsika, de kiakadtam.

Konnyu es gyors szulest amugy:)))

2010. jan. 4. 00:21
 4/5 anonim ***** válasza:
71%

Jajj, lazíts már!!!

Nekem is volt olyan parám, hogy nem hall a gyerek, de ő akkor már 3 hónapos volt!!! (Aztán persze kiderült, hogy minden oké nála)

De ez, hogy egy magzat hallását figyelje valaki, hát, már túlzás egy kissé :) (mosoly!!)

Komolyan, próbálj picit lazítani,mert ha ennyire aggodalmas leszel akkor is, ha megszületett a baba, be fogsz csavarodni!

2010. jan. 4. 08:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem vagyok pihent agyú, de azért köszi és mivel második gyermekemet várom, így van viszonyítási alapom, amiből a kérdésem is felmerült. Az első gyermekemmel mikor terhes voltam rengeteget játszottam így a hangokkal, ő mindig reagált, most ez sehogy nem jön össze. De megpróbálok nem aggódni, úgyis minden rendben lesz vele.
2010. jan. 4. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!