Hogyan figyeljem meg, hogy jó-e a hallása? Nem érzem, hogy hangokra reagálna.
Néha igen, de többször próbálkoztam már tööbbmindennel és nem reagált. Csak lusta vagy, lehet valami?
28 hetes km
Várd ki türelemmel, míg megszületik. Az anyaméh elég jól van szigetelve, igaz nincs bent csend, de valószínűleg inkább harmonikus zajok jutnak el a babádhoz (Pl szívdobogás, légzés vagy akár a gyomrod korgása.
Ne zajongj inkább, próbálj meg minél nyugodtabb körülményeket teremteni neki.
Jezusom, te nagyon egy pihent agyu noszemely vagy! Ne haragudj, de ez jutott eszembe amikor lattam, hogy megcsak terhes vagy.
Inkabb imadkozz, hogy egeszseges legyen, es tudjad majd szoptatni. A korhazban megvizsgaljak a hallasukat amikor megszuletnek! De csak akkor, elobb semmikepp sem.
Ne olvassal tul sokat, es ne legyel ennyire kulonleges. Faraszto vagy. Bocsika, de kiakadtam.
Konnyu es gyors szulest amugy:)))
Jajj, lazíts már!!!
Nekem is volt olyan parám, hogy nem hall a gyerek, de ő akkor már 3 hónapos volt!!! (Aztán persze kiderült, hogy minden oké nála)
De ez, hogy egy magzat hallását figyelje valaki, hát, már túlzás egy kissé :) (mosoly!!)
Komolyan, próbálj picit lazítani,mert ha ennyire aggodalmas leszel akkor is, ha megszületett a baba, be fogsz csavarodni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!