Meddig voltatok fáradtak?
4hetes a babám egy rossz szavam sem lehet rá.Nem egy siros fajta viszont baromi fárasztó.Nappal 3 óránként eszünk, este 8 órai fürcsi után hami alszik általában 1-2ig hami és utána reggel 7kor kel.Csak az a baj hogy a hajnali hami után rosszabb esetben 1-1,5óra mire visszaalszik addig cumi ki cumi be...olyan 3-4mire én is vissza tudok aludni.Ez meddig lesz igy?ha este aludna végig nem lennék én sem egy zombi egész nap egyész héten, sőt miota megszületett nem tudtam aludni sem egy egészségeset:(Tápszeres baba tehát szerencsére az apja is meg tudja etetni este vagy hajnalban, de csak hétvégén mert hétköznap dolgozik nem akarom hogy ő is zombi legyen a munkahelyén.Nálatok hogy volt?
Köszi
Köszi nektek :)
Igazából nem is lenne olyan fárasztó ha a cumit nem kéne visszaadogatni.De annyira szopizhatna még hami után is hogy agyonkarmolja magát megeszi a kis kezét ezért gondoltam a cumira.Próbáltam nem odaadni de sajna nem hagyja abba ilyenkor a sirást egyáltalán több órán keresztül meg nem hagynám sirni:(
szóval akkor marad a zombiság és a sirás a kimerültségtől, és a kérdés hogy mit csinálok rosszul?!de ezekszerint más is ebben a cipőben jár, és erre majd csak az idő a gyógyir.
Hát szerintem még túl kicsi a rendszerhez szoktatáshoz.
Ő majd kialakítja magának a napirendet(csak annyi,hogy próbálj reggel vagy délután megszoktatni mikor sétáltok és mikor van játék.)Ha éhes volt a kislányom én mindig megetettem( igaz anyatejes)nappal és éjjel is. Próbálj napközben te is aludni amikor a picur. A cumit megnyugtatja és jobb mintha az ujját enné,később könnyebben leszoktatod mint az ujjáról.
Kitartás 3 hónapos kislány anyukája
Az előző válaszoló vagyok.Nem csinálsz semmit rosszul.Büfiztesd meg és adjál még neki 1 kis papit hátha az a kicsi hiányzik a pocijából a büfi után,hogy tele legyen a pocija. Maszírozd meg a pociját hátha valami bántja,(puki,kaki...)lábát óvatosan told a pocakja felé és jobbra balra közöztesd.
Kellemes babázást
Ja a könyvek csak az átlagot írják le és nem vagyunk egyformák és a babák sem.Majd idővel rájössz. :D
Szerintem ilyen pici babától még nem szabad elvárni,hogy magát altassa el.
Nálunk 8-kor van az utolsó hami,elalszik 1-ig,aztán fél 6-kor eszik legközelebb.
Az esti kaja után lerakjuk a kiságyába és általában magyaráz még kicsit,de nem sír,aztán alszik.
Ha nem megy mégsem,akkor bemegyünk,simogatjuk a hátát,bezsélünk hozzá és már alszik is.
2,5 hónapos kicsi fiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!