Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti letagadnátok a gyereket az...

Ti letagadnátok a gyereket az önéletrajzban vagy az interjún?

Figyelt kérdés

Vissza szeretnék menni dolgozni (GYED extrával),legalább részmunkaidőben, de teljes is szóbajön.

A férjem itthon van napközben (oktató), tudnám váltani, anyukám is bármikor itt tud lenni, tápszeres a baba.

Lényeg a lényeg: én ezt nem hinném el magamnak egy interjún, azt hinném, hogy majd folyton otthon maradok a gyerekkel. Nem az a tipikus, hogy a férfi is otthon van és el tudja látni a gyereket.

Az a gond, hogy nem vagyok elhallgatós típus, de most elbizonytalanodtam. Ha elhallgatom, behívnak és ott derül ki és nem tudni, hogy reagálnak. Ha meg beleírom a CV-be, eleve be se hívnak...

2016. júl. 15. 18:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%
Nem tagadnám le,mindenképpen ki derül mégpedig a gyed extra miatt.Meg amúgy is kiderülne ,elszólod magad stb beteg a gyerek nem mész dolgozni stb.
2016. júl. 15. 18:36
 2/14 anonim ***** válasza:
98%
Cv nem írtam bele soha de ha kérdezik nem tagadom le .
2016. júl. 15. 18:38
 3/14 anonim ***** válasza:
98%
SZAKMAI oneletrajzba eleve nem irunk a maganeletunkrol.
2016. júl. 15. 18:41
 4/14 A kérdező kommentje:
Van olyan séma, ahol van pl.hobbi rész, az is magánélet. Akkor nem írom bele, és meglátjuk személyesen, elhiszik-e hogyan élünk.:)
2016. júl. 15. 18:46
 5/14 anonim ***** válasza:
97%
Az önéletrajzba ne írd be, ha meg már behívnak, ott elmondhatod, nem ezen fog múlni. Én a három gyerekemet nem írtam bele, elég hamar találtam munkát. Több helyre behívtak, a személyes interjún már nem tagadtam le őket, a harmadik helyen felvettek. Ahol nem engem választottak, ott sem a gyerekek miatt.
2016. júl. 15. 18:52
 6/14 anonim ***** válasza:
58%

Naponta több cv átmegy a kezem alatt, és nem igazán találkoztam olyannal, melyben megemlítik a gyermekeket.

Az valóban igaz, hogy ha van lehetőségem választani akkor nem anyukát választok. Szomoru, de ez a valóság.

2016. júl. 15. 19:08
 7/14 anonim ***** válasza:
64%

szűkszavú, lényegre törő c.v.-t írj. Végén

hobbi: ez-az

családi állapot: rendezett

- ha rákérdeznek mondd el, család, férj, gyerek, nagymama, hogy sok segítséged van, alkalmas vagy a munka ellátására

2016. júl. 15. 19:15
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem az "Önéletrajz" meg "Curriculum vitae" című szar sablonokat kell letölteni.

Nem kell írnod a magánéletedről az önéletrajzodban. Ha interjún felmerül a kérdés, akkor pedig ne tagadd le.

2016. júl. 15. 21:14
 9/14 anonim ***** válasza:
72%
Önéletrajzba soha nem írtam bele, interjún ha rákérdeztek, akkor elmondtam. Amikor 7 hónapos volt a fiunk és visszamentem dolgozni, férjem eljött gyedre, de a volt munkahelyem megszűnt, így oda nem mehettem vissza és kerestem, akkor egy hét alatt három helyre vettek volna fel, pedig mindhárom helyen tudták, hogy kicsi gyerek van, sőt az egyik helyen nagyon hosszasan beszélgettünk róla, mert az interjúztatóval egyidős gyerekeink vannak. Most munkát keresek, mert a jelenlegi költözés miatt már macerás és most is több helyre felvettek volna, csak a fizetés miatt nem váltottam. Ha valaki jó szakember és el tudja magát adni, annál szerintem nem számít, hogy van-e gyerek.
2016. júl. 15. 22:28
 10/14 anonim ***** válasza:
59%
Én az életrajzomba nem írtam sem a családi állapotomról, sem a gyerkőcről, mert szerintem annyira nem releváns a munkához. Interjún megkérdezték, mondtam, hogy stabil párkapcsolat, 2 éves gyerkőc, apa rugalmas munkahellyel, nagymamik a közelben. Semmi gond nem volt, még kérdezgetett is a nőci, hogy kisfiam vagy kislányom van-e, hogy hívják, stb :)
2016. júl. 16. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!