Ti letagadnátok a gyereket az önéletrajzban vagy az interjún?
Vissza szeretnék menni dolgozni (GYED extrával),legalább részmunkaidőben, de teljes is szóbajön.
A férjem itthon van napközben (oktató), tudnám váltani, anyukám is bármikor itt tud lenni, tápszeres a baba.
Lényeg a lényeg: én ezt nem hinném el magamnak egy interjún, azt hinném, hogy majd folyton otthon maradok a gyerekkel. Nem az a tipikus, hogy a férfi is otthon van és el tudja látni a gyereket.
Az a gond, hogy nem vagyok elhallgatós típus, de most elbizonytalanodtam. Ha elhallgatom, behívnak és ott derül ki és nem tudni, hogy reagálnak. Ha meg beleírom a CV-be, eleve be se hívnak...
Naponta több cv átmegy a kezem alatt, és nem igazán találkoztam olyannal, melyben megemlítik a gyermekeket.
Az valóban igaz, hogy ha van lehetőségem választani akkor nem anyukát választok. Szomoru, de ez a valóság.
szűkszavú, lényegre törő c.v.-t írj. Végén
hobbi: ez-az
családi állapot: rendezett
- ha rákérdeznek mondd el, család, férj, gyerek, nagymama, hogy sok segítséged van, alkalmas vagy a munka ellátására
Nem az "Önéletrajz" meg "Curriculum vitae" című szar sablonokat kell letölteni.
Nem kell írnod a magánéletedről az önéletrajzodban. Ha interjún felmerül a kérdés, akkor pedig ne tagadd le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!