Anyukák, elhallgatjátok az önéletrajzban a gyereket, vagy a gyerek korát?
Én gondolkodom, hogy beírom a családi állapothoz, hogy egy férj + egy lánygyermek, de a korát nem szeretném, (3 éves), mert tuti, hogy akkor "elvágom magam" vele.
Ha meg semmit se írok, be, akkor meg úgyis megkérdezik, nem? :(
Nem tudom, már 34 éves vagyok, és életemben 3 munkahelyem volt (egy percig sem voltam munkanélküli), tehát 2 állásinterjúm volt eddig, az utolsó is 12 éve...
Mi most a szokás?
szia.én nemmerném nem kiirni hogy hány éves a gyxerek,de egy próbát megér.Ha valaki nem akar felvenni a gyerek miatt,az úgyis rá fog kérdezni,hogy hány éves,tehát szerintem csak felesleges kört futsz.Ha van betegség esetén jó megoldásod azt esetleg oda leeht írni,hogy van 3 éves kislányom,de megoldott a szükséges felügyelete.Igy látják,hogy nem mész hetente 2*betegbe.
Rossz ez a világ.nem irigyellek.
Köszönöm lányok! Hát nem tudom, beírjam-e vagy sem... :( Szörnyű érzés, hogy "le kell tagadnom" a saját gyerekemet, 16 év folyamatos munkaviszony után is... :(
Nagymama a szomszéd utcában lakik, és ugyan még aktív, de minden nap 2 után már otthon van, és hát imádják egymást a gyerekkel, tényleg van segítségem.. :) Nem is akármilyen :)
Én nem írtam be, aztán beírtam, aztán újra töröltem. Legalább annyi esélyt adjak magamnak, hogy fölhívnak telefonon. Utána úgyis kiderül, de addigra legalább tettem egy jó benyomást vagy írtam egy jó nyelvi tesztet.
Ez nem letagadás, ne viccelj.
Utolsó vagyok, én is 34, egy lánnyal, én is most kezdek állást keresni, nekem is 3 munkahelyem volt eddig :o)
De az én lányom csak 2 év 3 hónapos, se ovi, se nagyi... Esélyeim rózsásak, nemde? :)
Most hívott egy fejvadász, kérdezte, ezért megmondtam, mennyit kérek (hogy a családi napközi kifizetése után még maradjon is valami), sokallta :)
Én nem írom bele, mégsem hívnak be még interjúra sem, szóval most vagy azt mondhatom, hogy tök mindegy, vagy azt, hogy hát még akkor mi lenne, ha beleírnám... Bár inkább az a titok nyitja, hogy egyetlen állásra kb. 50-en jelentkeznek, és tuti mindig van olyan, akinek több a tapasztalata, mint nekem.
De amúgy felesleges beleírni, igazából nem rájuk tartozik, leszámítva ha táppénzre kell menned.
Köszönöm, aranyosak vagytok! :) Akkor hát nem írom be. Szakmai lesz majd és kész :)
Kár, hogy nincs egy jó nagy multicégem, biztos vagyok benne, hogy a fele munkaerőt kisgyerekes részmunkaidős anyukákkal oldnám meg. A legjobb barátnőm családbarát m.helyen dolgozik, visszaveszik őket bármilyen rugalmas időbeosztásban. Van aki heti két napot dolgozik!!! Van aki 4 órában, van aki 6 órában. Meg lehet ezt csinálni jól is... És a dolgozók igenis "meghálálják" ezt a cégnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!