Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák, elhallgatjátok az...

Anyukák, elhallgatjátok az önéletrajzban a gyereket, vagy a gyerek korát?

Figyelt kérdés

Én gondolkodom, hogy beírom a családi állapothoz, hogy egy férj + egy lánygyermek, de a korát nem szeretném, (3 éves), mert tuti, hogy akkor "elvágom magam" vele.

Ha meg semmit se írok, be, akkor meg úgyis megkérdezik, nem? :(

Nem tudom, már 34 éves vagyok, és életemben 3 munkahelyem volt (egy percig sem voltam munkanélküli), tehát 2 állásinterjúm volt eddig, az utolsó is 12 éve...

Mi most a szokás?

2011. jún. 6. 13:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Állítólag a dm nagyon anyabarát munkahely. Unokatesóm is ott dolgozik, meg valami díjat is nyert a cég egyszer emiatt.

Amúgy interjún sincs joguk megkérdezni, de ezt 100 emberből 99 úgysem fogja a fejükhöz vágni, ha mégis megkérdezik. Tőlem anno mindenhol megkérdezték, mikor akarok gyereket szülni. Ha kicsit életrevalóbb lennék, egy diktafonnal felszerelkezve besétálhattam volna a munkaügyi bíróságra, és most nem lenne ennyi adósságom.

2011. jún. 6. 15:05
 12/16 anonim ***** válasza:

Na ja, ha lenne multi cégem, én is ezt tenném :) Nem alapítunk egy céget? :)

Amúgy a DM-ről én is azt olvastam, hogy kapott ezért díjat asszem 2007-ben. Nagy bánatom, hogy csak szakképzett eladókat vesznek fel, nekem meg nem ez a szakmám, pedig szívesen dolgoznék ott, ha igaz, amit mondanak róluk.

2011. jún. 6. 16:16
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ha tőlem egy állásinterjún megkérdeznék/megkérdezték volna régebben, hogy mikor akarok gyereket szülni, én szerintem szemrebbenés nélkül azt mondtam volna, hogy még egy jó tíz évig biztos nem, de később sem biztos. Ez szerintem egy olyan kérdés, amire egyszerűen tilos őszintén válaszolni, hacsak valaki tényleg nem akar gyereket.
2011. jún. 6. 16:18
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem írtam bele.Nem szerettem volna elvenni magamtól az esélyt,hogy legalább behívjanak interjúra,ott már tiszázható a dolog.Az interjún sem mondtam magamtól,viszont ha kérdezték természtesen nem

titkoltam el,röviden tömören válaszoltam,annyit hozzátéve,hogy ez remélem nem negatívum...

2011. jún. 6. 23:10
 15/16 anonim ***** válasza:

Bocsi elküldtem

....van ki segítsen.

2011. jún. 6. 23:11
 16/16 A kérdező kommentje:
Igazatok van, köszönöm a sok hasznos ötletet, tippet és tapasztalatot! :) Zöld kéz mindenkinek kijár! :)
2011. jún. 6. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!