Anyukák, elhallgatjátok az önéletrajzban a gyereket, vagy a gyerek korát?
Én gondolkodom, hogy beírom a családi állapothoz, hogy egy férj + egy lánygyermek, de a korát nem szeretném, (3 éves), mert tuti, hogy akkor "elvágom magam" vele.
Ha meg semmit se írok, be, akkor meg úgyis megkérdezik, nem? :(
Nem tudom, már 34 éves vagyok, és életemben 3 munkahelyem volt (egy percig sem voltam munkanélküli), tehát 2 állásinterjúm volt eddig, az utolsó is 12 éve...
Mi most a szokás?
Állítólag a dm nagyon anyabarát munkahely. Unokatesóm is ott dolgozik, meg valami díjat is nyert a cég egyszer emiatt.
Amúgy interjún sincs joguk megkérdezni, de ezt 100 emberből 99 úgysem fogja a fejükhöz vágni, ha mégis megkérdezik. Tőlem anno mindenhol megkérdezték, mikor akarok gyereket szülni. Ha kicsit életrevalóbb lennék, egy diktafonnal felszerelkezve besétálhattam volna a munkaügyi bíróságra, és most nem lenne ennyi adósságom.
Na ja, ha lenne multi cégem, én is ezt tenném :) Nem alapítunk egy céget? :)
Amúgy a DM-ről én is azt olvastam, hogy kapott ezért díjat asszem 2007-ben. Nagy bánatom, hogy csak szakképzett eladókat vesznek fel, nekem meg nem ez a szakmám, pedig szívesen dolgoznék ott, ha igaz, amit mondanak róluk.
Nem írtam bele.Nem szerettem volna elvenni magamtól az esélyt,hogy legalább behívjanak interjúra,ott már tiszázható a dolog.Az interjún sem mondtam magamtól,viszont ha kérdezték természtesen nem
titkoltam el,röviden tömören válaszoltam,annyit hozzátéve,hogy ez remélem nem negatívum...
Bocsi elküldtem
....van ki segítsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!