Szerintetek úgy nevezzem el a születendő gyerekemet ahogy az apját hivják?
Figyelt kérdés
A páromat Attilának hívják. És nagyon erősködik hogy a kicsinek is ez legyen a neve. De nekem az Olivér tetszik nagyon és én meg azt szeretném. Nem tudjuk eldönteni sajnos és ezért szeretném kikérni a ti véleményeteket,hogy nektek melyik név tetszik jobban?2016. júl. 13. 19:57
1/4 anonim válasza:
Nekemaz Olivér sokkal jobban tetszik.
De nem lehet Attila Olivér? V Olivér Attila?? Ebben nem tudtok esetleg megegyezni?!
2/4 anonim válasza:
Olyan nevet adjatok a gyereknek, ami mindkettőtöknek tetszik. Ha Neked nem tetszik az Attila, párodnak meg nem tetszik az Olivér, akkor keressetek harmadik nevet.
Egyébként nekem személy szerint az Olivér jobban tetszik.
3/4 anonim válasza:
Tök visszataszító, amikor a pasik azon erősködnek, hogy a gyereküket róluk kell lenevezni. Minek? Annyi szép név van, miért nem kaphat egy sajátot a gyerek?
4/4 anonim válasza:
Legyen Attila Olivér. Mind kettő szép név. Kisfiam Zoltán Nándor. Apukája Zoltán, apukám Nándor. Mindkettő név szép név. De ha a férjemet (Sándor, József, István stb ) lenne a neve, azt nem kapta volna a gyermekünk, ezt már meg beszéltük. Neki sem tetszenek ezek a hangzású nevek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!