Ti reggel, ahogy ébred a gyerek, egyszerre kicserélitek a pelenkát vagy előbb eszik és utána?
Babakorában igyekeztem volna valami szabályszerűséget tartani. Mivel feltűbt hogy szoptatás közben nyugtalan, ha tele a pelus, de olyan szinten, hogy enni sem tud, akkor meg a sírás van csak belőle, szigoruan áttettem a cserét az etetés elé hiába volt hatalmas sírás.
Azota utánaolvastam hogy az evéssel indul meg az emésztés, bélmozgások, szeles is lehet szóval nem a tele pelustol nyugtalan...
Ha ezt tudom hamarabb, nem kinzom az etetés előtti cserével, miközben farkaséhes.
Nagyon megmaradtak ezek a pillanatok, nagyon bánom de visszamenni már nem tudok az időben.
Szóval nem is csak ebben, de szinte minden helyzetben rugalmasnak kell maradni, hiába hogy mindenhol azt írják legyünk következetesek, a gyermek igényeit is igenis szem előtt kell tartani.
Attol fugg, hogy be van-e kakilva, meg hogy mennyire van reggel, mert ha reggel 6-7kor kel, akkor biztosra tudom, h 10 perc mulva elalszik cicin, ugyhogy inkabb elotte kicserelem :) de en nagyon szerencses vagyok, mert a pelenkazon a legboldogabb a babam 😄
Amugy ha mar 7-8 ora van, akkor elobb kajo, utana pelus + oltozes
Közben.
Reggel 9fele ébred, kijön a szobájából elkészítjük a tejitalt s vagy a nappaliba mese közben megeszi s ott pelusozok vagy vissza a szobájába és ott. Tehát ő szépen megissza míg én rucit xserélek és pelust:) elég régóta megy így.
Amikor pici volt akkor elötte cseréltem mértem etettem mértem. Mikor már nem volt anyatejes akkor utána, kaja után mert ébredés után türelmetlen volt, éhes volt de a xumis üveget nem tudta még úgy tartani. Most ugye már ő fogja így kb egyszerre letudva a 2;)
Igen, egyből. Újszülött kora óta így van. Egyrészt durván refluxos, számít a mennyiség, hogy mi marad bent (gyarapodási gond is volt), másrészt a premium care se bírt nálunk soha 12 órát. Ha nem is ázott át, befelé már eresztett (x óra után kis nyomásra is visszaengedte a pisit). A libero és a saját márkások ugyanígy.
Az hogy sokszor kaja közben rottyantott, nem zavart. Plusz egy pelenka nem vág földhöz. A tiszta pelenkában egyébként is jobban megmarad a cucc, mintha a már telepisiltbe tojna, utóbbival nagyobb az esély, hogy utat talál kifele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!