Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A ti védőnőtök is sérteget...

A ti védőnőtök is sérteget titeket? Ez általános jelenség?

Figyelt kérdés

Már egy jó ideje megy ez. Emlékszem, annak idején forgatta a szemét és rosszakat mond azóta is a kórházra, ahol szültem. Azt mondja, csak a hülyék rooming-ineltetik a gyereket benn, meg minek volt benn velünk a férjem. A gyerekorvosunkra is fúj, mert máshol van. A munkahelyünket savazza, hogy ott miféle emberek dolgozhatnak. Pedig csak válaszolunk, ha kérdezi ezeket az infókat. Amúgy a gyerekkel jól bánik vagy hogy is mondjam, de eléggé zavar. Mi próbáltunk szimpinek mutatkozni, de úgy érzem, egyre lejjebb ássuk magunkat nála. Különleges tehetségünk lehet hozzá, mert nem is kell hozzá semmit tennünk.:))

Veletek is ez van? Vagy csak minket utál a miénk?:)

2016. júl. 13. 12:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem a mienk normális, nem turkal a pénztárcánkban, es nem foglalkozik a nevelési elveinkkel.

55+ pedig a kora....

2016. júl. 13. 14:49
 12/12 Baranka ***** válasza:
73%
Első védőnőm le se szarta a dolgokat, vezető védőnő igy félvállról vette a dolgokat. Második védőnő mindig bejelentés nélkül jött. Nem igazán tudott segiteni, hiába volt már akkor két gyereke. A harmadikkal meg akkor volt terhes. Harmadik védőnőnk egy imádnivaló frissen védőnéni volt. Vicces volt, hogy nekem már 2 gyerekem van ő meg akkor került ki az iskolapadból. Igy csak a nagy könyvek alapján tudott tanácsot adni. Nekem már az is sokat segitett, hogy havi/2havi szinten jött és kiönthettem neki a lelkivilágom. Azóta újra "kettes" számú védőnőnk van. Munkahelyemhez semmi köze, nem is beszélek róla neki. Szerencsére már csak státusz vizsgálaton találkozunk vele, az is csak jövőre lesz aktuális újra.
2016. júl. 13. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!